
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν της αρέσει να εκτίθεται και πως αν περνούσε από το χέρι της δεν θα μάθαινε κανείς ότι είναι έγκυος. «Δεν έχω να κερδίσω τίποτα πουλώντας την εγκυμοσύνη μου. Δεν είναι στη φιλοσοφία μου όλο αυτό, άσε δε που πιστεύω στο κακό μάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το αν το θέμα της μητρότητας προέκυψε, η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε πως δεν ήταν κάτι που το είχε βάλει αυτοσκοπό. «Σίγουρα δεν έρχεται από μόνο του, σου το βγάζει συνήθως ο σύντροφος που έχεις δίπλα σου. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη, τόσο που θα γίνω μητέρα όσο και για τον άνθρωπο που έχω στη ζωή μου αυτήν τη στιγμή» σχολίασε και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα γίνω μια πολύ καλή μαμά που θα βρίσκεται κοντά στο παιδί της, αλλά θα είμαι πιο προσγειωμένη».

Ποια είναι όμως η γνώμη της για τον κεραυνοβόλο έρωτα; «Σε όλα πιστεύω γιατί η ζωή, ξέρεις, είναι απρόβλεπτη και στη ζωή όλα συμβαίνουν με κάποιον τρόπο. Αν μου έλεγες βέβαια πριν από λίγα χρόνια ότι θα έβρισκα στο αεροδρόμιο τον άντρα της ζωής μου, ότι θα παντρευόμασταν και ότι αυτήν τη στιγμή θα περίμενα το παιδί του, θα σου έλεγα "μακάρι", αλλά δεν θα τολμούσα ούτε να το φανταστώ παραπέρα».
Η Μαρίνα Ασλάνογλου σχολίασε και την απόφαση της να συμμετέχει στην παράσταση Αύγουστος του Tracy Letts, στο θέατρο Χορν, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. «Η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια, είναι μια φυσική κατάσταση που πρέπει να τη ζεις, και εγώ είμαι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που αγαπώ υπερβολικά αυτό που κάνω, οπότε ήξερα ότι το θέατρο θα μου έκανε καλό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr