Μπορεί να σου έχει χαραχθεί στο μυαλό ως ο πιο δύστροπος chef του κόσμου (ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν μάλλον αγγελούδι μπροστά του στην εκπομπή "Εφιάλτης στην Κουζίνα"), αλλά για να φτάσει να θεωρείται ένας απ' τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή σίγουρα έχει δουλέψει σκληρά. Και σίγουρα έχει ταλέντο.
Ο Gordon Ramsay μιλώντας στο Esquire θυμήθηκε λοιπόν τα χρόνια που δούλευε ασταμάτητα, κάνει την αυτοκριτική του αλλά κι αποκαλύπτει αυτά που απολαμβάνει να κάνει όταν δεν είναι στην κουζίνα.
Οι καλύτεροι σεφ αυτή τη στιγμή παίζουν ανάμεσα στα δύο και στα τρία αστέρια. Κορυφαία για μένα είναι η Clare Smyth, που ήταν επικεφαλής σεφ στο εστιατόριο Gordon Ramsay στο Λονδίνο. Απόλυτα ευγενής και αδυσώπητη.
Λατρεύω το λιπαρό fish and chips, με όλα αυτά τα κομμάτια βουτύρου που καταλήγουν στο τηγάνι.
Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr