Follow us

Λάκης Λαζόπουλος: Μιλά για όλα! O Τσίπρας, το τέλος από τον Alpha & οι κατηγορίες για προπαγάνδα

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Late Night την Τρίτη και προέβη σε αποκαλύψεις.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Ο Λάκης Λαζόπουλος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα

Ποιος είναι

«Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα. Είμαι κάτι παραπάνω από ηθοποιός γιατί η ανάγκη με έβαλε να γράψω πρώτα. Το πρώτο θεατρικό το έγραψα στο Γυμνάσιο. Ήταν "Ο κύριος ιδιότροπος". Μου αρέσει ο δημιουργός που κάνει ένα ακροβατικό έξω αό το συνηθισμένο».

Η κατεύθυνση της κοινής γνώμης

«Λες αυτό που είσαι. Αν επηρεάζει είναι θέμα του άλλου, δεν είναι πρόφαση δική μου. Stand up comedy σημαίνει ότι είσαι ο χαρακτήρας σου κι έρχονται μέσα διάφοροι χαρακτήρες. Όταν κάνεις μια εκπομπή λόγου σημαίνει ότι αυτομάτως θα προκαλέσεις τον άλλο να σου απαντήσει. Δεν είναι ότι τα βάζεις με κάποιον».

Οι πολιτικές του θέσεις μέσω του Αλ Τσαντίρι

«Είναι δικό μου δικαίωμα να εκφραστώ με τον τρόπο που νομίζω. Να εκτεθώ και να πέσω χωρίς προστατευτικό δίχτυ. Όλα τα πράγματα δεν απαντιώνται στη στιγμή, αλλά στον χρόνο. Για μένα όλο αυτό είναι μια στιγμή στην πορεία μου. Δεν κάνω μπακαλική με τους ανθρώπους. Δεν μου έδωσε κανείς τον ρόλο να υποστηρίζω τον Τσίπρα. Δεν έχει σημασία αν είναι φίλος μου ο Τσίπρας. Η σάτιρα δεν έχει τέτοια σχέση. Έχουν γίνει προτάσεις να πολιτευτώ με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στη διαδικασία του μυαλού μου.... Δεν πήρα ποτέ χρηματοδότηση από καμία κυβέρνηση. Ιδιωτεύω από την αρχή της καριέρας μου».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν πιστεύω ότι έλεγε ψέματα, αλλά στο τέλος με ενδιαφέρει τι περίμενε ο κόσμος και τι εσύ κατάφερες. Και στην πολιτική και στη ζωή και παντού, ωραία, οι προθέσεις μπορεί να είναι ωραίες. Μπορείς; Αν αυτό που είπες, το κατάφερες. Δεν θα πω τι ψήφισα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που πιστεύω σαν δημιουργός με αυτό που θα κάνω στην κάλπη σαν πολίτης. Η πολιτική δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν θα κατέβω στις εκλογές... Με έχει απογοητεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι ήλπιζε ο κόσμος και αυτό δεν έγινε. Αυτό είναι μια κοινή σκέψη».

Η σχέση με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η λήξη της συνεργασίας με τον Alpha

«Έπρεπε να με βγάλουν από το κάδρο και το σχεδίασαν -και δεν ήταν μόνο ένας- με τη Γερμανία για να με διώξουν. Δεν θα πω ότι Με τον Alpha έχω καλές αναμνήσεις, σεβασμό και εκτίμηση. Στη ζωή μιλάς όταν έχεις κι ένα κοινό ενδιαφέρον. Δεν είμαι της άποψης να κλαίγομαι. Πας παρακάτω πάντα με αγάπη στους ανθρώπους»

Η σχέση με τη μητέρα του & ο θάνατος της

«Η μάνα μου ήξερε ανά πάσα ώρα και στιγμή ποιος είμαι. Έχω μάθει από τη μάνα μου να μην απαντάω στα αρνητικά, να φεύγω από αυτά. Πάντα μου έλεγε να ακούω τι μου λένε. Αυτό μου έχει λείψει περισσότερο, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που με ήξερε καλά. Ποιος είμαι στην ψυχή μου χωρίς να μιλήσω».

Το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου στα 15 έτη

«Νομίζω ότι οι γονείς μπορούν να αποφασίσουν. Αν ένα παιδί έχει ένα ψυχικό πρόβλημα στα 8 θα πρέπει να περιμενουμε να ενηλικιωθεί για να το πάμε στο γιατρό; Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασέβεια στην Εκκλησία. Είναι θέμα ιατρικής φύσης. Υπάρχουν γονείς, που είτε πιστεύουν είτε δεν πιστεύουν στο Θεό, έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα μέσα στο σπίτι τους. Η Εκκλησία είναι ομοφοβική».

Δες το video:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα