Follow us

Κατερίνα Τσάβαλου: Οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη: Πόσα κιλά πήρε & ποιο είναι το φύλο του μωρού της

Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη «Στη φωλιά των Κούκου» την Παρασκευή και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για την πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά και τον έρωτα που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Η Κατερίνα Τσάβαλου Στη φωλιά των Κούκου

«Δεν το είχα υποψιαστεί στην αρχή. Έλεγα "εύχομαι να γίνει" αλλά εγώ συνήθως στα μεγάλα είμαι λίγο μαζεμένη. Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ. Προσωπικά εμένα μου το έβγαλε αυτός ο άνθρωπος» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με το που τον είδα τον ερωτεύτηκα. Δουλεύει σε μια εταιρία διαχείρισης ενέργειας και αποβλήτων.Δεν είναι του χώρου. Δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου. Έγινε μέσω μιας κοινής φίλης, αλλά με το που τον είδα είπα "ωχ!". Δεν ήταν ραντεβού. Είχα πάει μετά από πρόβα με μαλλί κότσο -κεφτέ, άβαφη. Χάλια! Από την επόμενη μέρα ήμασταν μαζί. Τώρα είμαστε μαζί ένα χρόνο κι ένα μήνα. Μέχρι τότε έλεγα "αντε μωρέ, αυτά μόνο στις ταινίες!» αποκάλυψε η ίδια.

«Είπαμε γρήγορα και οι δύο "πάμε". Εγώ σκεφτόμουν πράγματα, αλλά δεν τα έλεγα για να μην φύγει ο άνθρωπος. Τον είδα και αισθάνθηκα ότι εγώ θέλω να μείνω με αυτόν τον άνθρωπο. Τελικά μου τα έλεγε εκείνος!» πρόσθεσε.

Για την εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που το είπε στον αγαπημένο της δήλωσε: «Όταν το έμαθα τρελάθηκα. Σοκαρίστηκα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα τι θα κάνω. Ήμασταν στο σπίτι κι ένιωθα κάπως και μου λέει ο Δημήτρης "κάνε ρε παιδί μου ένα τεστ". Αυτός μου το έβαλε στο μυαλό. Το έκανα και βγήκα σοκαρισμένη και του είπα "είμαι έγκυος". Ο Δημήτρης δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκδηλωθε. Τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος ένιωσα μια ευγνωμοσύνη κι ένα δέος. Δεν ξέρω πώς ακούγομαι, αλλά έκανα τον σταυρό μου και είπα "Θεέ μου σε ευχαριστώ". Τώρα που αρχίζω και νιώθω το μωρό μου είναι πολύ ωραίο. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

«Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου. Το μόνο που μου έχει βγει, γιατί εγώ είμαι λίγο νευρόσπαστο, μου έχει βγει κούραση τρελή, έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου και έβγαλα θυρεοειδή. Με το φαί δεν έχω πρόβλημα. Το έχω ζήσει. Έχω πάρει 7 κιλά. Ο γιατρός, επειδή είμαι αγχωτική, μου έχει πει να μην μπαίνω στο ίντερνετ να διαβάζω. 4 Φλεβάρη μου έχουν πει ότι θα γεννήσω... Σε όλα τα υπερηχογραφήματα είμαστε μαζί. Στο πρώτο εγώ έβαλα τα κλάματα, ο Δημήτρης ήταν κουλ. Τη δεύτερη φορά γελούσα κι έκλαιγα μαζί. Η τρελή! Ο Δημήτρης τρελάθηκε που έχουμε κοριτσάκι. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου αν θέλω αγόρι ή κορίτσι.» συμπλήρωσε περιγράφοντας τους πρώτους μήνες της κύησης.

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδί, αλλά έτσι όπως μου είχε έρθει η ζωή, οι επιλογές μου ή δεν ξέρω τι, σκεφτομουν ότι είναι πολύ ωραίο αλλά πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο να το κάνεις. Μόνη μου δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί. Το είχα στο μυαλό μου ιδανικό, όπως και τον γάμο. Το θεωρώ τόσο ιερό, γενικότερα τη δέσμευση, που έλεγα "καλά, αυτά μόνο στις ταινίες". Είμαι λίγο κυνική για να το ξορκίζω, να προχωράει η ζωή. Είχα παραιτηθεί εντελώς. Από τις σχέσεις γενικά. Έλεγα προφανώς δεν το έχω. Ήμουν απογοητευμένη. Έλεγα μάλλον δεν είναι το τυχερό μου; Κάτι δεν κάνω καλά; Και αυτό είναι το πρώτο που σκέφτομαι για όλα» αποκάλυψε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έχει ακολουθήσει και θεωρεί πως με έχει κάνει κάτι για τον εαυτό της, ώστε να μιλά συνειδητά και όχι με κακομοιριά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Δες το video:

Διαβάστε Ακόμα