Follow us

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης «Στη Φωλιά Των Κούκου»: Η αυστηρή απάντηση για τη σκηνή με τα ερωτικά όργια που οδήγησε στη νομική οδό

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε «Στη φωλιά των Κούκου» την Πέμπτη και μεταξύ άλλων απάντησε στο θέμα των ημερών, που αφορά τις σκηνές σε ιταλική σειρά, όπου εμφανίζεται να συμμετέχει σε ερωτικό όργιο και να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Στη φωλιά των Κούκου

Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε αρχικά ότι πρόκειται για έναν Έλληνα ηθοποιό, που κάνει διεθνή καριέρα και δεν το έχει πει, ενώ αναφέρθηκε σε όσα έχουν γραφτεί για τις περιβόητες σκηνές τις τελευταίες ημέρες και διαστρευλώνουν την πραγματικότητα.

«Υπήρξε δημοσίευμα στο οποίο έγινε μια περίεργη χρήση των σκηνών που πήραν από το σίριαλ. Αυτό το θέμα έχει δρομολογηθεί ήδη νομικά και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Δεν το περίμενα, δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους σχέση με τον Τύπο. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος-πηγή τέτοιων ειδήσεων, οπότε έπεσα από τα σύννεφα. Με παραξένεψε και μου προξένησε μια θλίψη περισσότερο για το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα και το πώς αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα. Επίσης στον οικογενειακό περίγυρο δημιουργούνται προβλήματα, όταν ξαφνικά σε βλέπουν πρωτοσέλιδο τα παιδιά, οι συγγενείς για τέτοια θέματα» είπε αυστηρά ο ηθοποιός.

Δες το video:

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αναρτήσει στο Facebook ένα εκτενές σχόλιο για το ίδιο γεγονός:

«Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.

Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου "Netflix", με τον τίτλο "Suburra", η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία. Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο "Netflix", υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου.

Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ' επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων. Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση».


Διαβάστε Ακόμα