Follow us

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος Στην Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν μπορείς να βάλεις 1 εκατομμύριο ευρώ δίπλα σε κάποιον & να τον κάνεις άνθρωπο»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συμπεριφορές στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Γιώργος Αγγελόπουλος Rnew

«Η εικόνα μου δεν είναι κάτι προσποιητό. Νομίζω η διάρκεια της συμπεριφοράς δείχνει αν είναι κάτι αληθινό ή όχι. Ελπίζω να δοθεί η ανάλογη διάρκεια για να καταλάβει ο κόσμος. Νεύρα έχω όπως όλοι οι άνθρωποι. Ο καθένας τα ελέγχει με διαφορετικό τρόπο. Μέσα στο παιχνίδι κάποιες στιγμές είχα κάποια νεύρα ανάλογα τις συνθήκες. Το θέμα είναι πώς τις χειρίζεσαι αυτές τις αντιδράσεις. Έκανα ό,τι καλύτερο για τον εαυτό μου. Δεν θα έφευγα ποτέ από το παιχνίδι, επείδη νευρίασα. Θα έφευγα μόνο αν υπήρχε πρόβλημα σε αυτά που είχα αφήσει πίσω» είπε αρχικά ο νικητής του Survivor.

«Έχω μάθει να αντιμετωπίζω ανθρώπους που ίσως να μη θέλουν το καλό μου. Και στη ζωή όλοι μας έχουμε ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζουμε και απλά προστατευόμαστε και προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δικές μας αξίες και συμπεριφορές» δήλωσε επίσης.

«Είχα να κάνω με άγνωστους ανθρώπους. Μέσα απο την καθημερινότητα συστηνόμασταν. Στην αρχή ήμουν αποδεκτός από τους διάσημους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο στους διάσημους ήταν πάρα πολύ ωραία. Μετά δεν ήταν! Συστηθήκαμε και δεν ταιριάζαμε σε αυτό το οποίο εγώ παρουσίαζα και αυτοί παρουσίαζαν κι έτσι αποστασιοποιήθηκα. Δεν μπήκα στο Survivor για δίνω συνέχεια εξετάσεις. Μου αρέσει να προσφέρω, μου αρέσει να κερδίζω, αλλά αυτό μεταφράστηκε αλλιώς μια, δύο, τρεις.. για μένα σημασία έχουν οι άνθρωποι που είναι εδώ, που με έχουν ζήσει χρόνια, έχουν την άποψη τους. Δεν πήγα για να βρω ποιος είμαι μέσα στο παιχνίδι. Εφόσον δεν άλλαζε αυτό το πράγμα, διάλεξα να απομακρυνθώ, να φτιάξω τον δικό μου κόσμο με το ψάρεμα με το να κάνω τις δουλειές μου, να φτιάχνω τα ντανοπιτάκια και όχι για να γίνω αποδεκτός» πρόσθεσε.

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι ήμουν τέλειος αλλά δεν μπορούσα να αποδέχομαι κατηγορίες και ψέματα. Κάνω αυτοκριτική, ζήτησα και συγγνώμη. Όταν όμως γίνεται επανειλημμένως και υπάρχει ας πούμε ένα παρεάκι το οποίο δεν με ήθελε εμένα για να "παίξουμε"... ο κόσμος έχει καταλάβει ποιο ήταν το παρέακι» συμπλήρωσε ο Ντάνος.

«Αν μου έδιναν ένα μεγάλο ποσό για να κάνω κάτι που αντιτίθεται στις αρχές μου δεν θα το έκανα, όχι. Εξαρτάται και πόσο αντιτίθεται βέβαια. Δεν θα έκανα, όμως, κάτι που δεν θέλω. Σίγουρα κάποια παιδιά από το Survivor έχουν κάνει εμφανίσεις σε μαγαζιά, αλλά αν έχουν πληρωθεί και πόσο, πού να το ξέρω; Κι εμένα μου έχουν κάνει προτάσεις αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να επισκεφθώ τον κόσμο. Τα χρήματα δίνουν καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά όλα ξεκινάνε από τον άνθρωπο. Δεν μπορείς να πάρεις 1 εκατομ. ευρώ και να το βάλεις δίπλα σε κάποιον και να τον κάνεις να σέβεται τον συνάνθρωπό του» κατέληξε.

Δες το video:

Διαβάστε Ακόμα