Follow us

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος Στην Κατερίνα Καραβάτου: Μιλά για όλα! Οι μάνατζερς, η αλήθεια για την προσωπική του ζωή & τα 100 χιλιάδες ευρώ του Survivor

Ο κεντρικός καλεσμένος της πρεμιέρας του «Στη Φωλιά των Κούκου» και της Κατερίνας Καραβάτου ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη Δευτέρα.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Γιώργος Αγγελόπουλος Rnew

Ο νικητής του Survivor και η παρουσιάστρια συναντήθηκαν στη Σκιάθο, περπάτησαν στα σοκάκια, έκαναν θαλάσσια σπορ και μίλησαν για την ξαφνική διασημότητα του Ντάνου, τους λόγους που μπήκε στο reality επιβίωσης, το χρηματικό έπαθλο, τους φημολογούμενους μάνατζερς, την κοινωνική του δράση κ.α

«Χαρά είναι. Μεγάλη χαρά να συναντάς κόσμο και να είναι σα να σε ξέρει και να έχεις αυτή την οικειότητα» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος περπατώντας στη χώρα του νησιού του.

«Δεν είχα οικονομικά προβλήματα όπως ακούστηκε. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί κάποιος που υπάρχει στη δημοσιότητα ή μπήκε σε ένα παιχνίδι πρέπει απαραίτητα να έχει οικονομικά προβλήματα και γιατί μου το έχουν προσάψει αυτό. Δόξα τω Θεώ ήμουν καλά και πριν μπω στο παιχνίδι. Το έπαθλο ήταν τριτεύον λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Πρώτος λόγος ήταν να σταματήσω τη δουλειά που έκανα. Ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο αλλά παράλληλα το καινούργιο δεν το είχα προσδιορίσει. Σκόπευα να το κάνω μέχρι το καλοκαίρι. Ήταν Γενάρης» ξεκαθάρισε.

«Δεν σκεφτόμουν τι θα κάνω τα 100.000 όταν πήγα στον Άγιο Δομίνικο γιατί δεν τα είχα. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα γιατί δεν τα έχω ακόμα στα χέρια μου. Θα τα πάρω μέσα στους επόμενους δύο - τρεις μήνες» πρόσθεσε σχετικά με τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Για τα καλέσματα και την παρουσία συμπαικτών του σε event και εκδηλώσεις και τη δική του απουσία από αυτά σχολίασε: «Θέλω να πάω, να επισκεφτώ τον κόσμο που με έχει καλέσει, αλλά θέλω να το κάνω με έναν δικό μου τρόπο. Να μην είναι δουλειά».

«Αν εξαιρέσεις τον λογιστή μου, που τον είχα από πριν, δεν έχω κανέναν άλλο συνεργάτη! Σίγουρα συζητάω με κάποιους ανθρώπους για υποστήριξη στα social media. Δεν το λέω απολογητικά. Είναι ένα δεδομένο και το λέω επειδή έχουν ακουστεί διάφορα» είπε αναφορικά με όσους του καταλογίζουν μάνατζερς.

Για την επιλογή του να επισκέφτεται ανθρώπους και παιδιά που το έχουν ανάγκη σε νοσοκομεία δήλωσε: «Ο λόγος που έχω κινηθεί κατά αυτόν τον τρόπο είναι γιατί μέσα από δικές μου εμπειρίες που έχουν να κάνουν με νοσοκομεία, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. Όποια κι αν είναι αυτή. Το να παραστείς, να σταθείς σε έναν άνθρωπο έστω και για πέντε λεπτά ενώ ξέρεις ότι θα τον χαροποιήσεις δεν κοστίζει τίποτα».

Για τη σχέση του με τις γυναίκες ανέφερε: «Έχω καλές σχέσεις με τις γυναίκες. Την εκτιμάω τη γυναίκα πια. Για μένα η οικογένεια και ο γάμος είναι αξία ζωής. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όλα αυτά είναι και τυχερά. Έχω συμβιώσει με τρεις ανθρώπους στη ζωή μου. Στη πρώτη μου σχέση ήμουν 21 χρονών. Στις επόμενες δύο δεν προχώρησε. Καμιά φορά τα πράγματα δεν ταιριάζουν Δεν σημαίνει ότι ήταν κακοί άνθρωποι ή κάποιος ήταν φάουλ».

Για την πρώην σύντροφό του είπε: «Η σχέση είχε τελειώσει δύο χρόνια πριν το Survivor. Δεν μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Δεν ξέρω σε τι φάση της ζωής της βρίσκεται. Ακόμα κι αν έχει προχωρήσει ή αν έχει κάνει οικογένεια ήταν ένας άνθρωπος που πέρασα ένα χρονικό διάστημα μαζί της. Γιατί να μην χαιρετηθούμε αν συναντηθούμε; Δεν είμαστε εχθροί. Δεν έχει όμως επικοινωνήσει μαζί μου ούτε εγώ μαζί της».

Για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Είμαι ελεύθερος. Είμαι της άποψης ότι είναι κολακευτικό να σε θέλουν αλλά μια γυναίκα μου αντιστοιχεί. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα, να τη γνωρίσω, να κάνουμε οικογένεια, ωραία πράγματα».

Για τη μαμά του αλλά και τον θάνατο του πατέρα του αποκάλυψε: «Είναι ένας άνθρωπος τούρμπο. Πολλή δυναμική. Είναι γυναίκα παλιάς κοπής, αν και είναι νέα. Πάντα μας πρόσεχε. Σίγουρα όταν ένας από τους δύο γονείς φεύγει από τη ζωή είναι λογικά ο άλλος να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες. Το πήρα χαμπάρι νωρίς και άρχισα να κάνω μόνος μου πράγματα για τον εαυτό μου. Μετά τα 10 ήμουν αγοράκι. Είχα πατήσει στα πόδια μου. Δεν ήμουν ποτέ μαμάκιας από μικρός. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 14».

Δες το video:

Διαβάστε Ακόμα