Follow us

Από Τα Οπίσθια Της Κορινθίου Στο Πιάτο Tου Ιωάννου : «Πόσο χώρο για βλακείες διαθέτει η πρώτη εβδομάδα της σεζόν;»

Αυτή την εβδομάδα η ελληνική κοινωνία, αφού υποδέχθηκε ξανά τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, επέστρεψε στο αγαπημένο της σπορ, το κουτσομπολάκι.

Κορινθίου - Ιωάννου

Κορυφαίο θέμα της εβδομάδας προφανώς και ήταν «ο κώλος της Κορινθίου». Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά αποκτήσαμε. Δεν φταίει η Κορινθίου σε τίποτα, θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε που μας τον έδειξε. Φταίει ότι πραγματικά ασχολούμαστε με ηλιθιότητες.

Και αφού το χαζέψαμε, το ξαναχαζέψαμε, είπαμε «ωραία πίσω ανάρτηση» και λοιπά κοσμητικά, το θέμα έφτασε στη Βουλή έφτασε στα πάνελ της πρωινής ζώνης. Και όταν αυτό το κρίσιμο θέμα φτάνει στον ύψιστο σχολιαστή της, αρχίζει και γίνεται φλέγον. Να μη σας τα πολυλέω, τα έχετε διαβάσει άλλωστε, η Κορινθίου θίχτηκε πως την τον θίξανε και αποφάσισε πως πρέπει να δώσει στο κοινό τα πειστήρια του εγκλήματος, τον αρετουσάριστο πισινό της. Μαγκιά της, αλλά έχουμε φτάσει και πάλι στα όρια της υπερπληροφόρισης. Την επόμενη μέρα, άλλοι βρέθηκαν να πουν ότι αυτός δεν είναι της Κορινθίου, είναι πειραγμένος δηλαδή, άλλοι είπαν να μας πει πώς τον έχει τόσο στητό και περήφανο να της μοιάσουμε και εμείς. Σε μία εποχή που και η κουτσή Μαρία βάζει 6000 φίλτρα για μία #shamelessselfie στο instagram, η Μαρία Κορινθίου μάλλον θα έπρεπε να βγει αρετουσάριστη για να τη λυπηθούμε. Τι να πω;

Ωστόσο, για δύο ημέρες, τρεις τουλάχιστον εκπομπές σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης συζητούσαν για «τον κώλο της Μαρίας Κορινθίου», ένα θέμα του κώλου κυριολεκτικά. Κρατήστε αυτή την πληροφορία και συνεχίζουμε.

Σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης κλήθηκαν προσωπικότητες του εγχώριου star system για να παραστούν και να χαρίσουν τη λάμψη τους στο κοινό. Ένας εξ αυτών των βαθιά λαμπερών και καταξιωμένων ανθρώπων ήταν και ο Μάνος Ιωάννου, που ρωτήθηκε για την καθημερινότητά του εντός σπιτιού. Σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, λοιπόν, παραδέχθηκε πως αυτός δουλειές στο σπίτι δεν κάνει, παρά μόνο αν δεν υπάρχει μια γυναίκα γύρω του να του μαζεύει τα άπλυτα. Γιατί; Μα γιατί πολύ απλά ο Μάνος Ιωάννου δεν έχει χρόνο για τέτοια. (Μάλλον είναι αφιερωμένος στην τέχνη του και τα δεκάδες παπαρατσικά που έχει κάνει σε βραδινές του εξόδους).

Πίστεψέ με, Μάνο μου Ιωάννου μου, προσωπικά με σένα δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα αυτά που δήλωσες τα είπες πασιφανέστατα χωρίς να σκεφτείς πως όλα αυτά δεν τα λες με τον κολλητό σου αραχτός και λάιτ - γιατί ποιος άνθρωπος δεν θέλει τη γυναίκα νοικοκυρά, δούλα και κυρά; Αλλά αν είσαι ηθοποιός, με θαυμαστές και θαυμάστριες, με «θητεία» δίπλα σε μία γυναίκα που -τι διάολο;- σου μαθαίνει τουλάχιστον να χειρίζεσαι με μία εξυπνάδα τα φώτα της δημοσιότητας, προσέχεις τι λες στις τηλεοπτικές κάμερες. Ακόμα και αν αυτά που λες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία για το κοινωνικό σύνολο.

Να τον δικάσουμε; Όχι! Άλλωστε, αν κάποιος είναι τόσο αυστηρός με τις αρχές του και απαιτεί από την αδελφή/ μαμά/ κοπέλα του να του πλύνει το πιάτο αλλιώς αυτός δεν το πιάνει, ε δεν περιμένει να παραδειγματιστεί από ένα celebrity που μιλάει για κάτι παρόμοιο. Άσε που δεν είναι και ο πρώτος που έχει πει κάτι τέτοιο, ήταν και ο Οικονομόπουλος που για μία περίοδο και έβγαινε και μιλούσε για πιάτα και ενδοοικογενειακές ανισότητες.

Συμπέρασμα; Αν θέλουμε όντως η τηλεόραση να μην χαρακτηρίζεται ως «χαζοκούτι», πρώτον επιλέγουμε να δώσουμε σε ένα photoshopαρισμένο εξώφυλλο τόσο τηλεοπτικό χρόνο όσο (πρέπει να) του αναλογεί, μάλλον ένα πεντάλεπτο μαζί με το σχόλιο για αυτά που έχει πει η ίδια - δεν τα μάθαμε και ποτέ. Δεύτερον επιλέγουμε τι θα πούμε μπροστά στην κάμερα γιατί μπορεί κάποια πράγματα να μην είναι τόσο ωραία να ακουστούν. Δεν μπορώ να αλλάξω τη γνώμη κάποιου ανθρώπου, αλλά μπορώ άνετα να τον συμβουλέψω να μην τη λέει ολόκληρη δημοσίως. Πολύ απλά, το πολύ «κάψιμο» από την πρώτη εβδομάδα της σεζόν θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και θα λέτε «Μα γιατί με κράζουν όλοι πάλι;».

Υ.Γ. Μαρία Κορινθίου, εγώ αυτό το εξώφυλλο το χάρηκα όσο τίποτα. Μείνε όπως είσαι, μην αλλάζεις τίποτα.

Από Τα Οπίσθια Της Κορινθίου Στο Πιάτο Tου Ιωάννου

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://www.snapchat.com/add/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

https://twitter.com/SirConstantino

Tags

Διαβάστε Ακόμα