Έλλη Στάη: Τα ψώνια για το σύζυγο και τα νέα της σχέδια

Η σιδηρά κυρία της ελληνικής τηλεόρασης αυτή την εποχή απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τον Μιχάλη Γουλανδρή. Ωστόσο, η κ. Στάη φρόντισε πριν φύγει από την Αθήνα να επισκεφτεί τις μπουτίκ του Κολωνακίου και να κάνει το καθιερωμένο shopping πριν από τις διακοπές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η παρουσιάστρια αγόρασε ρούχα του αγαπημένου της οίκου, Ralph Lauren, τόσο για την ίδια όσο και για το σύζύγό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κ. Στάη, η οποία έμεινε πολλές ώρες στο κατάστημα, έδειχνε ανανεωμένη -αν και αμακιγιάριστη- και φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά. Η κ. Στάη αγόρασε για το σύντροφό της μπλουζάκια και πουκάμισα.

Την ίδια στιγμή οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στον Alpha αν και η ίδια φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ασχοληθεί με το διαδίκτυο, καθώς όλοι ξέρουν πια πως εκεί βρίσκεται το μέλλον της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης.