Follow us

Playmate 2009: Ο διαγωνισμός ομορφιάς και το πάρτι που ακολούθησε

Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Playmate στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός. Οι καλλίγραμμες φιναλίστ παρέλασαν με αποκαλυπτικά μαγιό και εντυπωσιακά φορέματα για να διεκδικήσουν τους πέντε πολυπόθητους τίτλους. 

Μαρία Δουργούνα
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΓΟΥΝΑ
Μελέτη- Κυριάκου

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ στο διαγωνισμό έδωσε το παρόν και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος διασκέδασε τον κόσμο τραγουδώντας τις τελευταίες του επιτυχίες. Μετά τη στέψη των κοριτσιών ακολούθησε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Villa Mercedes, όπου οι εστεμμένες της βραδιάς, περιτριγυρισμένες από φωτογράφους, γιόρτασαν τη νίκη τους παρέα με διάσημους καλεσμένους.

Playmate 2009

Οι τέσσερις από τις πέντε φιναλίστ. Η Νέλλη Καραμάνη αναδείχτηκε Miss Playboy TV, Play Girl 2009 η Εύα Δελλή, Super Star 2009 είναι η Χρύσα Δρακάκη, ενώ τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate κέρδισε η Σοφία Μήτρου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν την ομοιότητα της Χρύσας Δρακάκη, Super Star 2009, με μια από τις τρεις πρώην του Χιου Χέφνερ, την Κέντρα Γουίλκινσον.

Έφη Κυριακού

Η Playmate 2009, Έφη Κυριακού, μετά τη στέψη ακολούθησε τις άλλες φιναλίστ στο Villa Mercedes, όπου εμφανίστηκε με αποκαλυπτική ροζ τουαλέτα.

Τάμτα Μαστοράκη

Η Τάμτα Μαστοράκη δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και έμεινε εκτός της τελικής εφτάδας. Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκειά της και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα. Την επόμενη μέρα, η Ελεονώρα την υποστήριξε μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, λέγοντας ότι είναι πολύ όμορφη αλλά την αδίκησε το μακιγιάζ.

Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες στο τάγκο. Στην Ιερά Οδό βρέθηκε και ο αγαπημένος της παρουσιάστριας, Γιάννης Ολζιέρσκυ για να παρακολουθήσει από κοντά το διαγωνισμό.

Σιανίδης-Βατίδου

Ο Χάρης Σιανίδης και ο Βασίλειος Κωστέτσος καταφτάνουν στο κέντρο Ιερά Οδός. Η Εύη Βατίδου με τη Μαρία Σταματέρη λίγο πριν πάρουν τη θέση τους στην κριτική επιτροπή για τα Playmates.

Φαρμάκη-Ανδρεαδάκη

H Όλγα Φαρμάκη και η Άξια Ανδρεαδάκη με άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate 2009.

Τσεκούρα-Μαρίλη

Η Βασιλική Τσεκούρα και Λίλη Μαρίλη στην Ιερά Οδό.

Αραβανή-Τόλη
Η Ευαγγελία Αραβανή και η Έλσα Τόλη καταφθάνουν στην Ιερά Οδό για να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό από κοντά.

Ζήνας-Κυριακού

O Πάνος Ζήνας και η νικήτρια του διαγωνισμού Έφη Κυριακού, στο πάρτι που δόθηκε στο Villa Mercedes.

Βούρου-Στεφανίδη

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Χριστίνα Στεφανίδη στο Villa Mercedes για το πάρτι των Playmates.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα