Ο Μανώλης Μητσιάς ήταν καλεσμένος στο "Στούντιο 4" της Τρίτης. Ο σπουδαίος ερμηνευτής πληροφορήθηκε για την τραγωδία στη Ρουμανία, όπου επτά φίλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, λίγο πριν φτάσει στο πλατό.
Ο ίδιος δεν έκρυψε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τη συναισθηματική του φόρτιση. "Είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί. Είναι μια δύσκολη στιγμή. Τι να λέμε τώρα… ό,τι και αν πούμε είναι λίγο μπροστά σε αυτά που ζουν οι συγγενείς" είπε ο Μανώλης Μητσιάς στους παρουσιαστές της ΕΡΤ.
Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ανέφερε: "Σαν καλλιτέχνης το έχεις συνηθίσει να ζεις μια τραγωδία και, αν πρέπει να τραγουδήσεις, πρέπει να το κάνεις αναγκαστικά. Να αλλάξεις, να καταπατήσεις τα συναισθήματά σου. Ο κάτω κόσμος δεν ξέρει σε τι μπορείς να υποφέρεις", είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτώνται από εκείνον για το μεροκάματό τους, πέρα φυσικά από το κοινό".
Και πρόσθεσε: "Όταν πέθανε ο πατέρας μου, είχα πρεμιέρα στα "Δειλινά” και μου τηλεφώνησαν από τη Θεσσαλονίκη ότι αύριο έχουμε κηδεία".
Όπως μοιράστηκε, ο Μανώλης Μητσιάς έχει ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ σε αγώνες του: "Έχω ακολουθήσει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό, με φίλους και παρέα, αυτά τα πράγματα που βλέπουμε τώρα, τα κάναμε κι εμείς σαν νέοι". . . . . . . . . . . . . . .
Τροχαίο στη Ρουμανία: Ακαριαίος θάνατος για 6 από τους 7 νεκρούς - Δύο σοβαρά τραυματίες, ένας ελαφρά
Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από τη Ρουμανία, όπου 7 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.
Το βαν στο οποίο επέβαιναν, προσπέρασε ένα βυτιοφόρο, σε αυτοκινητόδρομο στο χωριό Λαγκόζ, κοντά στην Τιμισοάρα, ωστόσο αντί να επιστρέψει στη λωρίδα του, πέρασε εκ νέου στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση 7 άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν.
Διάβασε όλο το ρεπορτάζ στο www.thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr