Ο Ρένος Ρώτας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον καναπέ του "Καλύτερα δε Γίνεται" και μίλησε σχετικά με την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά αλλά και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και τον αποτρέπει από τη δημιουργία οικογένειας.
Η επιθυμία να αποκτήσει παιδιά
Μαλώνας για τη ζωή και τις επιθυμίες του, ο Ρένος Ρώτας δήλωσε πως "Νομίζω τίποτα δεν κυλάει όπως το περιμένουμε ή όπως το είχαμε ονειρευτεί. Σίγουρα τα όνειρά μου ήταν πολύ διαφορετικά πριν 10 χρόνια, από όλα αυτά που έχω καταφέρει μέχρι σήμερα. Αν με ρωτούσες πως θα ήμουν στα 35 μου, θα σου έλεγα ότι έχω δυο παιδιά, σίγουρα. Δεν τα έχω και μου φαίνεται και μακρινό σχέδιο, με την έννοια ότι είναι δύσκολη η κατάσταση για να βιοποριστώ. Πόσο μάλλον να κάνω δυο παιδιά"
Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε ότι "Είναι ζήτημα μιας κοινωνίας που δεν σου προσφέρει μια οικονομική ασφάλεια. Με σχέδιο δεκαετίας. Αν είχα λύσει το βιοποριστικό θα είχα κάνει παιδιά. Αν ένιωθα την ασφάλεια που χρειάζομαι για να οργανωθώ, ώστε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Το επάγγελμά μου δεν μου προσφέρει σήμερα ασφάλεια. Πριν κάποια χρόνια προσέφερε. Είναι αέναο το ψάξιμο στη δουλειά αλλά τα παλιότερα χρόνια ήταν σε καλύτερη μοίρα ο κλάδος, τώρα έχουμε ζητήματα. Δεν υπάρχει οικονομική εξασφάλιση, ειδικά στους νέους που βγαίνουν τώρα στον χώρο".
Η αβεβαιότητα του επαγγέλματος
Στη συνέχεια, ο Ρένος Ρώτας ανέφερε πως "Ένας νέος ηθοποιός δεν μπορεί να βιοποριστεί μόνο με το θέατρο, με βάσει τα έξοδα που υπάρχουν. Έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα έξοδα και οι λογαριασμοί. Με τα έξοδα παλαιότερων χρόνων ίσως και να μπορούσε να βιοποριστεί. Εγώ έχω μάθει να ζω με λίγα και καλά. Η οικογένειά μου ποτέ δεν ήταν υπερκαταναλωτική, ούτε συμμετείχε σε έναν υλιστικό τρόπο ζωής"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr