Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο "Buongiorno" ήταν ο Γιάννης Βούρος με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Μία νύχτα μόνο".
"Με την Λένα και τα παιδιά μου λέμε και τα πιο σκληρά"
Ο γνωστός ηθοποιός έκανε την είσοδό του στο πλατό με το "τραγούδι της ερήμου".
"Το έχω πει και στα παιδιά μου και στη Λένα ότι "Το τραγούδι της ερήμου" θελω να παίζει στην κηδεία μου, όταν αναχωρώ από αυτό τον κόσμο. Έχω σκεφτεί και την στιγμή αυτή. Είμαι πολύ ορθολογιστής και ξέρω ότι το ταξίδι αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει. Πρέπει να το αποδεχτούμε, είναι πεπερασμένος ο χρόνος. Όσα κάνεις πρέπει να τα κάνεις με την πίστη ότι υποχρεούσαι να κάνεις κάτι ακόμα. Συνήθως αυτά που θα ήθελε κάποιος να δείξει πρέπει να έχει το βήμα, το κοινωνικό βήμα" είπε.
Ο ίδιος πρόσθεσε: "Προσπαθώ να το υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, αλλά αυτά που θέλω να πω συνήθως τα γράφω, στα συρτάρια μου. Κάποιες φορές τα λες. Έχεις το θάρρος να τα πεις. Ακόμα και αν δεν αρέσουν στους άλλους, κάποιοι άνθρωποι έχουν το θάρρος να τα πουν. Θα ήθελα να έχω πει κάποια πράγματα στην μάνα μου και στον πατέρα μου που δεν πρόλαβα. Με την Λένα και τα παιδιά μου τα λέμε και λέμε και τα πιο σκληρά. Έχει να κάνει με τις απόψεις μου, τις προθέσεις μου, τους στόχους μου που είναι πολύ προσωπικά και αφορούν ένα γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο".
"Από τότε που γεννήθηκε ο Στέφανος ασχολήθηκα συνειδητά με τα άτομα με αναπηρία"
Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Βούρος μίλησε για τον γιο του Στέφανο: "Πάντα είχα μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα άτομα που η κοινωνία τα θεωρεί άτομα περιθωρίου. Από τότε που γεννήθηκε ο Στέφανος ασχολήθηκα συνειδητά με τα άτομα με αναπηρία και με νοητικές δυσκολίες".
Ο Γιάννης Βούρος συνέχισε λέγοντας: "Ο Στέφανος είναι ένας δάσκαλος με κεφαλαίο Δ. Είναι ένας τρόπος ζωής να έρχεσαι σε επαφή με άτομα που μπορούν να παίξουν τον δικό τους ρόλο στην κοινωνία, στον πλανήτη πάνω αν μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις ικανότητες του ατόμου αυτού.
Όλοι είμαστε διαφορετικοί άρα αυτή τη διαφορετικότητα γιατί να μην την αναγνωρίσουμε ότι μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις εσύ; Η επαφή μου και ως ιδρυτικό μέλος ενός μεγάλου φορέα δεν το επικοινωνώ αυτό γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου. Μερικές φορές γίνεται ηθελημένα και κάποιος θα το χαρακτηρίσει εσκεμμένο και δεν θέλω, αλλά είναι κομμάτι της ζωής μου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr