Follow us

Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Είμαι σε ενδιαφέρουσα, ίσως δεν πρέπει να το κάνω

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και συγκινεί

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Μία συγκινητική αναφορά στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της "Super Κατερίνα" της Τετάρτης.

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη Χριστίνα Ψάλτη, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως διαβάζει και ακούει παλαιότερα ηχητικά μηνύματα της καλής της φίλης που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι μετά από μάχη με τον καρκίνο.

"Βάζω και ακούω τη φωνή της. Το κάνω αυτό με την κολλητή μου που έχασα το καλοκαίρι, την Αλεξάνδρα. Πολλές φορές βάζω τα παλιά ηχητικά της μηνύματα να ακούω τη φωνή. Το λέω τώρα και δεν... Από την άλλη είμαι και σε ενδιαφέρουσα ίσως δεν πρέπει να το κάνω. Τα τελευταία της μηνύματα ήταν πολύ εμψυχωτικά" είπε δακρυσμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Θυμίζουμε ότι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών. Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε με λόγια καρδιάς την καλή της φίλη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

"Από δω και πέρα θα σε ψάχνω μόνο στην καρδιά μου, από όπου δεν πρόκειται να φύγεις ποτέ…
Όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα τις λέξεις που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθω τούτη την ώρα του δύσκολου αποχαιρετισμού. Τίποτε δεν μπορεί να αποδώσει την θλίψη και τον ανείπωτο πόνο που μας έχει κυριέψει όλους !!!
Πάλεψες σα λιοντάρι αστέρι μου …Μ όλη την δύναμη της ψυχής σου …ήσουν πιο δυνατή απ όσο χωράει ο ανθρώπινος νους…

Αγαπήθηκες τόσο πολύ Αλεξ μου …όσο κανένας άλλος …απ την οικογένεια σου ,εμάς όλους τους φίλους σου…απ τον υπέροχο σύντροφο σου !
Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ήσουν υπερβολικά καλή γι αυτόν τον κόσμο…πάντα με χαμόγελο,αισιοδοξία,καλοσύνη κ αγάπη για όλους !!
Τόσο όμορφη …μέσα κ έξω …όσο καμία άλλη αστέρι μου !
Ήσουν πάντα εκεί για όλους …

Ευχαριστώ το Θεό, που μου χάρισε την ευλογία να σε έχω φίλη μου…
Οι στιγμές μας άπειρες …Κ θα τις κρατάω πάντα μέσα μου σαν φυλαχτό 🙏

"Αν τα δάκρυα μου μπορούσαν να χτίσουν μια σκάλα και οι αναμνήσεις ένα δρόμο, θα σκαρφάλωνα πάνω στον παράδεισο να σε αγκαλιάσω μια τελευταία φορά…"🥹
Τώρα θα περιμένω εγώ πότε θα ξανασυναντηθούμε. Ως τότε, να έρχεσαι στα όνειρα μου και να μου γελάς δυνατά,να μου δίνεις δύναμη κ να τα ομορφαίνεις όπως έκανες συνέχεια…

Καλό παράδεισο άγγελε μου …να προσέχεις εκεί ψηλά …
".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr