Follow us

Γιώργος Λιάγκας: "Γι' αυτό έστειλα εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλο"

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για το εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα του "Πρωινού" για το εξώδικο που έστειλε στον Λάκη Λαζόπουλο.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δήλωσε: "Δεν απενεργοποιώ τα σχόλια στα social media γιατί θα μου πούνε ότι δεν είμαι δημοκράτης. Τα τελευταία πολλά χρόνια δεν τα διαβάζω. Είδατε την προηγούμενη εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο, οι τηλεοπτικές εκπομπές πάλι ασχολούνταν με εμένα. Τα βλέπω φευγαλέα σε τίτλους και μου τα λέτε καμιά φορά εσείς".

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο εξώδικο λέγοντας: "Ο Λαζόπουλος δεν ξέρω τι έχει πει για εμένα. Θα μου πεις "γιατί έστειλα εξώδικο;". Γιατί μου το είπε ο δικηγόρος μου κι έπρεπε να κάνω έτσι για να κοπούν κάποιες αναλήθειες και κάποια ψέματα. Με τις εμμονές. Όμως εγώ δε βλέπω, γιατί έχω επιλέξει τα τελευταία πολλά χρόνια από το να ασχολούμαι με την κακία των εμμονικών ανθρώπων, να αξιοποιήσω αυτόν τον χρόνο κάπου αλλού. Το έλεγε και η Μάργκαρερ Θάτσερ. Είναι χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με τα αρνητικά που λένε οι άλλοι για εσένα. Δε μπορείς να κάνεις κάτι".

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας: "Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στενοχωρηθείς. Δεν σε κάνουν καλύτερο τα αρνητικά σχόλια. Κάποτε μία κριτική ενός ανθρώπου που δεν είχε εμμονή, θα μπορούσε να σε κάνει καλύτερο. Η κακία που εκπέμπεται τα τελευταία χρόνια το μόνο που δε μπορεί να σε κάνει, είναι καλύτερο. Άρα δεν ασχολείσαι. Εγώ πραγματικά σας το λέω, εν τιμή, ούτε βλέπω τι λένε για εμένα, ούτε διαβάζω τι λένε για εμένα. Γύρω γύρω τα πιάνω".

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλο

Νομικά κινήθηκε κατά του Λάκη Λαζόπουλου ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έστειλε στον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή εξώδικο.

Το εξώδικο που δέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος

Την αποκάλυψη έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" της Τετάρτης (12/11), παρουσιάζοντας, μάλιστα, το νομικό έγγραφο στον αέρα του Mega.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως "Έχω γράμμα. Είναι ένα εξώδικο που μου έστειλε ο Λιάγκας. Προς συμμόρφωση, το κοινοποίησε και στην ΕΣΗΕΑ, στην οποία δεν ανήκω. Δεν έκανε το ρεπορτάζ του πολύ καλά. Είμαι συγγραφέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης. Δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν έχω πει κανένα νέο εγώ. Δεν αναφέρομαι εγώ σε καινούρια πράγματα. Εγώ αναφέρομαι στις ειδήσεις που αναφέρετε εσείς ότι είναι ειδήσεις".

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου

Στη συνέχεια της εκπομπής ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε την απάντησή του στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αναφέροντας πως "Ζητάει να ζητήσω συγνώμη εντός 10 ημερών για τον τρόπο που έθιξα την προσωπικότητα του. Τώρα έχει περάσει μια μέρα μόνο οπότε μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι. Κατ’ αρχήν, κ. Λιάγκα, αν ήρθες εσύ μετά από δυόμισι χιλιάδες χρόνια για να καταργήσεις τον Αριστοφάνη, άργησες πάρα πολύ. Ακόμα και η κυβέρνηση της ΝΔ, που προηγήθηκε από σένα, ζητώντας από το MEGA να σταματήσω, δεν τα κατάφερε γιατί απλά το κανάλι δεν ήθελε. Εμένα, όμως, ακόμα και αν με έδιωχναν από το κανάλι, δεν θα άλλαζα τις απόψεις μου. Εγώ δεν κάνω κωλοτούμπες στον αέρα"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Η άποψη σου για τον εαυτό σου είναι γνωστή σε όλους Γιώργο και τη λες καθημερινά. Τι θες τώρα; Να ‘ρθω στο δικαστήριο να κάνω τι; Να συμφωνήσω με σένα, να μου αποδείξεις ότι είσαι έξυπνος και όχι πονηρός; Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός. Η άποψη μου δεν αλλάζει".

Τι είχε αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος

Αναφερόμενος τον Γιώργο Λιάγκα, στην φετινή πρεμιέρα του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", και στον τρόπο που είχε χειριστεί την υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε σχολιάσει -μεταξύ άλλων- ότι "Εσύ νομίζεις ότι είσαι έξυπνος, αλλά είσαι πονηρός και μπερδεύεσαι. Το κάτω σκαλοπάτι του πονηρού είναι η κουτοπονηριά. Το πάνω σκαλοπάτι του πονηρού είναι η κακία. Εκεί κινείσαι, στα τρία αυτά σκαλοπάτια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr