Follow us

Η αντίδραση του Νίνο on camera στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επανασυνδέθηκε με τη Ζόζεφιν

Η απάντηση του Νίνο στα δημοσιεύματα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

O Νίνο μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα του "Πρωινού" αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κάνει μια ακόμα προσπάθεια στην σχέση του με την Ζόζεφιν.

"Δεν ξέρω ποιον ενδιαφέρει η προσωπική μου ζωή. Οι αναγνώστες πιστεύω θα ήθελαν να γνωρίσουν κάτι καινούργιο.. Τώρα να διαβάσουν ότι άλλαξες τα μαλλιά σου ή το αν παντρεύτηκες ντάξει", είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

"Το μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω μπορούμε να το σχεδιάσουμε.. Δεν τον σκέφτομαι τον γάμο αλλά τι να σου πω. Στη ζωή αυτή γίνονται και τρελά πράγματα. Είμαι παιδί της νύχτας", συνέχισε ο Νίνο.

"Γι' αυτό συναντηθήκατε νύχτα με τη Ζόζεφιν;", ρώτησε τότε η ρεπόρτερ παραπέμποντας στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Nino να συναντήθηκε σε μια εκκλησία με την Ζόζεφιν.

"Είσαι πολύ γρήγορη, δεν έχει να κάνει όμως αυτή η ερώτηση. Έτυχες στην περίπτωση που δε γλιστρά κατάλαβες;", απάντησε ο Νίνο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags