Το πρωί της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στα γυρίσματα του "The Voice" στο περιστατικό της νοσηλείας του με διάθεση αυτοσαρκασμού.
"Για πρώτη αναφορά με έναν διάλογο που δεν ήταν στημένος ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη νοσηλεία του", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
"Ήταν μ' έναν παίκτη που μετέφερε την εμπειρία του. Και εγώ πέρασα από νοσοκομείο και έγινα βούκινο. Δεν έγινε με διάθεση αρνητική. Είχε διάθεση αυτοσαρκασμού. Αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να το ξεπεράσει. Ήταν πολύ καλά στα γυρίσματα. Ότι το παλεύει είναι δεδομένο. Είναι επαγγελματίας και δίνει τον καλύτερό του εαυτό", ανέφερε ο Θάνος Βάγιος.
"Εγώ μαθαίνω ότι ήταν πάρα πολύ καλά στα γυρίσματα", είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε "Δεν είναι καταβεβλημένος όπως λένε".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr