Follow us

Το on air ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά: "Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται;"

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

'Ένα ξέσπασμα είχε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του "Fay's Time" της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με αφορμή τη φρικτή δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος δράστης και θείος του θύματος ομολόγησε ότι πήγε να βιάσει την 11χρονη. Όταν εκείνη αντέδρασε, τη σκότωσε. Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2020 για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου. Ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την έφεση.

Η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά: "Είμαστε όλοι μουδιασμένοι, δεν μπορεί να το δεχθεί ανθρώπινος νους αυτό με τη χθεσινή είδηση, το κοριτσάκι 11 χρονών που το σκότωσε ο θείος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για βιασμό… και τον άφησαν ελεύθερο. Δηλαδή εκεί ποιος φταίει; Είναι δυνατόν;".

Η ίδια εμφανώς ενοχλημένη τόνισε στη συνέχεια: "Δεν είναι οικονομικό το θέμα, ότι ίσως έκλεψε. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο να γίνει τι; Καλύτερος άνθρωπος; Με τι μυαλό έναν άνθρωπο που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο; Τι σκέφτεσαι; Ότι έχει αλλάξει και δεν θα το ξανακάνει;".

Και πρόσθεσε: "Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε μετά. Πώς ένας άνθρωπος που βλέπει έτσι ένα παιδί και περνάει και στην πράξη μπορεί να αλλάξει τρόπο σκέψης; Ακόμα και το βλέμμα του μπορεί να αλλάξει; Όχι. Έκανε φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Όχι. Άρα ποιος φταίει;".

Η Φαίη Σκορδά κατέληξε λέγοντας: "Όσο φταίει αυτός, τόσο φταίει και ο άνθρωπος που τον άφησε έξω. Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά, όταν αφορά σε κάτι οικονομικό, λες: Έκανες λάθος. Όταν όμως αφορά στα παιδιά, εκεί δεν υπάρχει… είναι όλα υπέρ του παιδιού. Είπα δεν θα το παίξουμε το θέμα σήμερα, συγγνώμη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα