Follow us

Στέλιος Παρλιάρος: "Ήταν πολύ προοδευτικός ο πατέρας μου... Είχα πάρα πολλή υποστήριξη"

"Με τη βοήθεια του πατέρα μου, την οικονομική, ξεκίνησα να κάνω το δικό μου ζαχαροπλαστείο"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην εκπομπή "EQ" βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Παρλιάρος το βράδυ της Τετάρτης (22/5) και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου, στην οποία αναφέρθηκε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα αλλά και στο λόγο που δε θέλησε να κάνει οικογένεια.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης σημείωσε την καλή σχέση που είχε με τους γονείς του αλλά και τη σημαντική βοήθεια του πατέρα του όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. "Ο πατέρας μου ήταν φίλος για μένα όπως και η μητέρα μου. Ο πατέρας μου μού έδωσε τα φώτα του για να γίνω αυτό που είμαι και με βοήθησε. Εκείνος μου είπε 'θα κάνεις αυτό που θες για επάγγελμα και θα σε βοηθήσω' και ήμουν 18 χρονών. Ήταν πολύ προοδευτικός ο πατέρας μου... Είχα πάρα πολλή υποστήριξη, γιατί δεν υπήρξα καλός μαθητής. Μου άρεσε να διαβάζω, να μαθαίνω πράγματα αλλά δεν ήμουν παιδί του θρανίου" είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Συνέχισε μάλιστα δηλώνοντας πως "Οι γονείς μου το προσπάθησαν πολύ. Με έστειλαν για σχολείο στην Αθήνα, σε ιδιωτικό και τους είπα 'Θα βρω τον δρόμο μου'. Με στήριξαν όταν ανακάλυψα την ζαχαροπλαστική. Ο πατέρας μου ήταν ακόμα στην Κωνσταντινούπολη και μου είπε 'Θα ανοίξεις δικό σου ζαχαροπλαστείο'. Στα 22 μου είχα προϋπηρεσία 2,5 χρόνια. Ήταν δύσκολο αλλά είχα όλη την όρεξη και την ενέργεια. Με τη βοήθεια του πατέρα μου, την οικονομική, ξεκίνησα να κάνω το δικό μου ζαχαροπλαστείο. Με μεγάλη επιτυχία" τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει οικογένεια λέγοντας ότι "Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια και παιδιά, γιατί θέλω να είμαι πολύ ανεξάρτητος. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα περίεργα ταξίδια. Να ταξιδεύω όσο το δυνατόν πιο μακριά και να ανακαλύπτω άλλους πολιτισμούς. Από μικρός ήξερα τι ήθελα και επειδή μπήκα σε μια δουλειά που δούλευα 20 ώρες την ημέρα και είχα στο περιβάλλον της οικογένειας τα ανίψια μου, την αδερφή μου, την μητέρα μου. Τον πατέρα μου τον έχασα νωρίς, στα 67. Δεν είχα αυτή την ανάγκη γιατί μου άρεσε να παίρνω το αεροπλάνο ή το καράβι και να φεύγω" σημείωσε ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης.

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε πως "Άκουγα μικρός, στα 18 μου για την Μύκονο. Ήταν λίγο απαγορευμένη τότε η Μύκονος, στα τέλη του '70. Όλοι οι φίλοι μου και οι φίλες μου έλεγαν ότι θα πάνε στην Τήνο. Εγώ πήρα το καράβι μόνος μου και πήγα στη Μύκονο, ήταν πολύ ωραία και μαγική εμπειρία. Ήταν ένας άλλος κόσμος, πιο φιλελεύθερος... Ήθελα να ανακαλύπτω πράγματα και μόνος μου. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Η μοναξιά είναι μαγικό πράγμα, γιατί ονειρεύεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα