Follow us

Μελέτης Ηλίας: Η Ελισάβετ Μουτάφη θέλει να το βιώσει και σου λέει "Χτύπα με"

Ο Μελέτης Ηλίας μιλά για τις δύσκολες σκηνές στο "Προξενιό της Ιουλίας"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Καλεσμένος του "Στούντιο 4" το απόγευμα της Τετάρτης ήταν ο Μελέτης Ηλίας.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο αναφερόμενος στην προσωπική και στην επαγγελματική του πορεία.

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το "Προξενιό της Ιουλίας" στο οποίο πρωταγωνιστεί: "Θεωρώ ότι η δική μας δουλειά είναι πάρα πολύ προσεγμένη. Εάν θέλεις χρόνο για πρόβα, θα στον δώσουν. Γι΄αυτό και έχουμε φτάσει να γυρνάμε σήμερα και να παίζουν επεισόδια αύριο. Εγώ τώρα ήρθα σκαστός".

Για τον ρόλο του Γιωργίκη, ο Μελέτης είπε: "Με σοκάρει ο ρόλος μου πάρα πολύ. Ο ήρωάς μου είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που χρησιμοποιεί τη σωματική βία για να εκφραστεί, κάτι που δεν θα έπρεπε να το συζητάμε. Εγώ δεν το συζητάω αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να θέλει να χτυπήσει κάτι, όχι άνθρωπο, αλλά κάτι, έχω πιάσει τον εαυτό μου να μαλώνω τα παιδιά μου και να λέω "Ε!". Έχει ένα ψήγμα εξουσίας, βίας. Προσπαθώ να κατανοήσω τον ρόλο μου για να μπορέσω να τον παίξω κιόλας".

Ο Μελέτης Ηλίας καλείται να γυρίσει σκηνές βίας, κάτι που όπως μοιράστηκε δεν του είναι εύκολο.

"Είχαμε μία σκηνή τις προάλλες με την Ελισάβετ τη Μουτάφη που κάνει την πεθερά μου στη σειρά και έπρεπε να της δώσω δύο χαστούκια και μου λέει "Χτύπα". "Δεν μπορώ" της λέω, θα το κάνουμε στον αέρα, από μία γωνία της κάμερας και θα φανεί σαν να σε χτύπησα. Μου λέει η Ελισάβετ "Χτύπα με παιδάκι μου να τελειώνουμε μια και έξω". Δεν είναι εύκολο, το έκανα στην Ελισάβετ και της λέω "Χίλια συγγνώμη". "Έλα ρε παιδί μου, πάμε" μου είπε, η Ελισάβετ είναι βούτυρο στο ψωμί της, της αρέσει πάρα πολύ, θέλει να το βιώσει και σου λέει "Χτύπα με"" δήλωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα