Follow us

Ο Νίκος Γαλανός αποκαλύπτει για τη Μάρω Κοντού: "Δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε"

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την ηθοποιό

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Νίκος Γαλανός People

Στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα "On Time" μίλησε ο Νίκος Γαλανός και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε είναι και η σχέση του με τη Μάρω Κοντού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για τη συνάδελφό του, με την οποία συνεργάζονται στη "Γη της Ελιάς" ανέφερε πως "Με την Μαρούλα είμαστε φίλοι, μιλάμε, βγαίνουμε έξω, τρώμε… Ηλικιακά είμαστε… κοντοχωριανοί. Δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε, αναφερόμαστε στο τώρα. ίσως να είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, δηλαδή, αν κάποιος από το χώρο δυστυχώς κάποια στιγμή παροπλίστηκε, αυτός πιάνεται από το παρελθόν".

Στο ίδιο πλαίσιο συμπλήρωσε ότι "Αν στα 70, 80, 90 του, είναι παρών στον χώρο, εργάζεται, δεν το σκέφτεται, δεν του λείπει. Όταν σου λείπει κάτι, τότε το σκέφτεσαι. Αυτό είναι φυσιολογικό για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι παροπλίστηκαν για διάφορους λόγους, να σκέφτονται το παρελθόν και να προσπαθούν να υπάρξουν, τουλάχιστον στο μυαλό τους, αλλά και στη φιλική τους σχέση, στην παρεούλα. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με το παρελθόν, δεν μένουμε σε αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα