Follow us

Νίκος Γαλανός: "Η πρώην σύζυγός μου και η πεθερά μου έφαγαν 5-6 χρόνια φυλακή"

Η αποκάλυψη του Νίκου Γαλανού για την πρώην σύζυγό του

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στο πλατό του "Στούντιο 4" βρέθηκε ο Νίκος Γαλανός.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πρώτη του σύζυγο.Ο ίδιος διηγήθηκε πώς εκείνη -αλλά και η μητέρα της- κατέληξαν για κάποια χρόνια στη φυλακή.

Ο Νίκος Γαλανός δήλωσε αρχικά: "Με τη Χρυσούλα χωρίσαμε Φλεβάρη, μένανε στο Χαϊδάρι, υπήρχαν τρεις μονοκατοικίες στον λόφο Χαϊδαρίου, στον λόφο των αξιωματικών επάνω. Σε αυτό το σπίτι (που έμενε με την πρώην σύζυγό του) συνέλαβαν τον Μίκη Θεοδωράκη. Συμπτωματικά, ναι".

Για το πώς βρέθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης σε αυτό σπίτι, η ίδια είπε: "Ο συνέταιρος της πρώην πεθεράς μου άρχισε να την ψυχολογεί, να ρωτάει, έπαιρνε πληροφορίες. Πλέον έμενε εκείνη με την κόρη της εγώ είχα φύγει. Πέρασε κάποιος καιρός και τότε τη ρώτησε αν μπορεί να έρθει ένας άνθρωπος να κρυφτεί. "Δεν θα ζητήσετε να μάθετε ποτέ ποιος είναι και θα του αφήνετε φαΐ έξω από την πόρτα" της είπε. Η μάνα και η κόρη είπαν "ναι". Μετά από αρκετό καιρό τους άνοιξε την πόρτα όταν του άφηναν το φαγητό, από τότε ξεκίνησε μία επαφή. Έβγαινε τα βράδια ντυμένος Παπάς για να πάρει αέρα. Κάποιος κάτι είδε και καρφώθηκε το πράγμα".

Οι συνέπειες, όπως ανέφερε ο Νίκος Γαλανός, ήταν καταστροφικές: "Η πρώην σύζυγός μου και η πρώην πεθερά μου καταστράφηκαν, έμειναν φυλακή πολλά χρόνια στα χρόνια της Χούντας. Έφαγαν 5-6 χρόνια φυλακή. Εγώ τη γλίτωσα. Δυο φορές με φώναξαν στην Ασφάλεια. Είχα χωρίσει πριν την 21η Απριλίου και δεν είχα επαφές με τη Χρυσούλα. Μου έκαναν ερωτήσεις και δεν είχα ιδέα να απαντήσω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα