Follow us

Πάνος Κιάμος | Οι άγνωστες ιστορίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Γιώργο Σαμπάνη: "Θέλω να πω δημόσια τεράστιο ευχαριστώ"

"Ψυχολογικά ήμουν σε φάση που είπα ότι μπορεί να σταματήσω να τραγουδάω. Ήταν σαν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια μου"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Πάνος Κιάμος

O Πάνος Κιάμος παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το "Κοσμοράδιο 95,1" αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ποιος ήταν ο καλλιτέχνης που του έδωσε την πρώτη του μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία χωρίς να βάλει το όνομά του αλλά και τα προβλήματα υγείας που παραλίγο να του στοιχίσουν την καριέρα του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε αρχικά πως "Είμαι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που η επιτυχία, ενώ είμαι Αθηναίος, ξεκίνησε πρώτα από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και μετά ήρθε στην Αθήνα. Αυτός ο ισχυρός, ο αληθινός, ο πραγματικός δεσμός που δημιουργήθηκε με τη Θεσσαλονίκη, νιώθω ότι ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να σπάει, αντίθετα τον βλέπω να γίνεται πιο ισχυρός".

Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε ότι "Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες σαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που είναι πρώτα φίλοι μου και μετά συνεργάτες. Απόδειξη ότι τραγούδια του Μιχάλη τραγούδησα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Φίλοι και γνωστοί είμαστε 20 χρόνια πίσω. Τότε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανιζόταν στην έντεχνη σκηνή του "ΦΙΞ" μαζί με τη Γλυκερία. Γνωριζόμαστε με τον Μιχάλη και επειδή κάποια βράδια τελείωνε πιο νωρίς ερχόταν και μας έβλεπε. Μου έλεγε ο πατέρας μου ότι ερχόταν ο Χατζηγιάννης και καθόταν σε έναν καναπέ στο πίσω μέρος και απαντούσα ότι δεν τον έχω δει. Κάποια στιγμή πήγα και εγώ και τους είδα, γνωρίζομαι με τον Μιχάλη και του λέω: 'Ρε συ Μιχάλη έχω ένα πρόβλημα. Ενώ έχω επιτυχία τη νύχτα, ενώ όπου πάω έχουμε μεγάλη επιτυχία λόγω του live, δεν μπορώ να παίξω στο ραδιόφωνο. Θα ήθελα αν μπορείς να με βοηθήσεις. Να βρεις ένα τραγούδι που θα ήταν σαν να το έχεις γράψει εσύ ή θα το έλεγες εσύ'. Μου είπε να το αφήσω επάνω του. Πάω στην Αθήνα και μου λέει 'Το 'χουμε'. Αυτό το τραγούδι θα το έλεγα εγώ. Το πάω στην εταιρία και ήταν το "Είσαι παντού". Το ραδιόφωνο το έλιωσε και θέλω να πως ότι το να έχεις φίλους και όχι μόνο συνεργάτες, με βοήθησε πάρα πολύ... Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον καλλιτέχνη και άνθρωπο" τόνισε ο Πάνος Κιάμος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο επιτυχημένος τραγουδιστής δήλωσε ότι αντιμετώπισε κάποια ζητήματα υγείας που παραλίγο να του στοιχίσουν την καριέρα του. "Θα ήθελα να εξομολογηθώ κάτι. Τον Γιώργο Σαμπάνη τον θεωρώ περισσότερο φίλο παρά συνεργάτη. Με τον Γιώργο είχα μια περιπέτεια. ήταν 2014-2015. Μου έγραψε το 'Από αστέρι σε αστέρι'. Μου άρεσε πάρα πολύ και πάμε να το γράψουμε. Την πρώτη μέρα δεν ήμουν καθαρός (σ.σ φωνητικά). Είχα γρέζες. Σαν να ήμουν κουρασμένος. Μετά από δυο μέρες ξαναπάω, πάλι τα ίδια. Τότε δούλευα τριήμερο, μου είπε να ξεκουραστώ την Κυριακή και να πάω (στο στούντιο) τη Δευτέρα. Πάω τη Δευτέρα, τα ίδια. Μου είπε ότι έχουμε θέμα. Εγώ είμαι καλλιτέχνης που πρόλαβα τα πενθήμερα, τα εξαήμερα και εκείνες τις εποχές δουλεύαμε 5-6 μέρες την εβδομάδα και τη μέρα που καθόμασταν δουλεύαμε έξτρα... Έχω πάει τέσσερις φορές να γράψω το τραγούδι και δεν μπορώ. Ψυχολογικά ήμουν σε φάση που είπα ότι μπορεί να σταματήσω να τραγουδάω. Ήταν σαν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο" είπε ο Πάνος Κιάμος.

Συνέχισε την εξομολόγησή του λέγοντας ότι ο Γιώργος Σαμπάνης τον πήγε σε ένα δάσκαλο φωνητικής "Και τα πάντα άλλαξαν. Είχα μαζέψει αίμα. Πήγαινα κατευθείαν για κάλο και βοηθήθηκα μέσα από τις ασκήσεις. Θέλω να πω δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φίλο μου τον Γιώργο, γιατί αυτό που μου έκανε μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Δεν ξέρω που θα πήγαιναν τα πράγματα όταν δε θα μπορούσα να γράψω ένα τραγούδι. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου" δήλωσε μεταξύ άλλων.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα