Follow us

Μαρία Μπακοδήμου: "Έχω όλο το περιθώριο να ζυγίσω το τι θέλω να κάνω του χρόνου"

"Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιο συμβόλαιο. Δεν ευνοεί καθόλου τον παρουσιαστή"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Μαρία Μπακοδήμου

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό "ΟΚ!", στην οποία μίλησε για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ αλλά και για τον τρόπο που λειτουτγεί με τις τηλεοπτικές συμφωνίες της.

Αναφορικά με την πορεία της στον ΣΚΑΪ, η δημοφιλής παρουσιάστρια δήλωσε πως "Έχω μια σχέση που λήγει στο τέλος του καλοκαιριού. Μέχρι τότε έχω όλο το περιθώριο να ζυγίσω το τι θέλω να κάνω του χρόνου και τι θέλουν να μου προτείνουν". Επιπλέον αποκάλυψε το είδος συμβολαίων που η ίδια δεν επιλέγει όσα χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για αν υπάρχει ρήτρα που λέει ότι το κανάλι πρέπει να την ενημερώσει εγκαίρως για παράταση συνεργασίας.

"Αυτό ισχύει για τα συμβόλαια που έχουν το +1. Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιο συμβόλαιο. Δεν ευνοεί καθόλου τον παρουσιαστή. Έχεις μία δέσμευση που αποφασίζει ο άλλος αν είναι δέσμευση, άρα δεν έχει νόημα" είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσον αφορά τις αποφάσεις που έχει πάρει στην τηλεοπτική της πορεία, η παρουσιάστρια τόνισε πως "Όταν παίρνω μια απόφαση, κρίνω ότι είναι η καλύτερη εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Αν δεν βγει, δεν ήταν ότι πήρα μία λάθος απόφαση. Μπορεί να υπήρχαν σημεία που δεν ήξερα. Θα κάνεις και λάθη ή θα δυσκολευτείς σε κάποια πράγματα. Ακόμα και στα λάθη όμως μαθαίνεις πολλά, βγαίνεις δυνατότερος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα