Follow us

Γιώργος Θεοφάνους: "Δεν υπάρχει η Μαρινέλλα. Είναι μακριά από όλους"

" Θα έπρεπε όλες αυτές που θέλουν να ονομάζονται τραγουδίστριες, να ήταν πρώτη σειρά, να βλέπουν, να ακούν τη Μαρινέλλα. Είναι σεμινάριο, masterclass"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στον καναπέ του "Στούντιο 4" κάθισε ο Γιώργος Θεοφάνους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα και τους λόγους που τη θαυμάζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο γνωστός συνθέτης ανέφερε συγκεκριμένα πως: "Η Μαρινέλλα είναι φαινόμενο και σαν άνθρωπος. Εγώ έκανα μαζί της πολλά ηχογραφήματα. Μου έχει κάνει την χάρη και τραγούδησε σε ένα ηχογράφημα που το είχαμε για την Κύπρο. Ήρθε και μου τραγούδησε ένα ποίημα, το οποίο διάβασε η μητέρα του Γρηγόρη Αυξεντίου πάνω από τον τάφο του, στον επικήδειό του... Είναι σχεδόν συγκινητικό. Είναι περήφανη για την κόρη της και για τους φίλους της, για τα παιδιά της. Να σου πω κάτι που μπορεί να ακουστεί λαϊκίστικο; Έχουμε κάτσει μαζί και έχουμε παίξει στο πιάνο, πιάνο-φωνή. Έχουμε βρεθεί στο Ηρώδειο και σε μεγάλες σκηνές. Έχουμε κάτσει μαζί να καθαρίζουμε φασολάκια. Συγκινούμε που το λέω. Είναι το ίδιο star και η ίδια ψυχή. Είναι τόσοι αληθινός άνθρωπος" σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στο ίδιο πλαίσιο, μιλώντας για την μεγάλη ερμηνεύτρια τόνισε πως "Δεν υπάρχει η Μαρινέλλα. Είναι μακριά από όλους. Θα έπρεπε όλες αυτές που θέλουν να ονομάζονται τραγουδίστριες, να ήταν πρώτη σειρά, να βλέπουν, να ακούν τη Μαρινέλλα. Είναι σεμινάριο, masterclass. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία της. Έτσι ήταν στα 30 της έτσι είναι και τώρα... Άμα της πεις 'έλα', θα έρθει πρώτη στο στούντιο και θα φύγει τελευταία, θα φέρει να φιλέψει τους ηχολήπτες. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό σήμερα. Κανένας σεβασμός από κανέναν τους" κατέληξε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα