Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου: "Τώρα έχουμε βρει τις ισορροπίες μας με τον σύντροφο μου, έχει ρολάρει η ζωή μας"

Η σπάνια αναφορά της Ιωάννας Μαλέσκου στον σύντροφο της, Κωσνταντίνο Δανιά

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη" το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή και την παρουσίαση του "Tv Queen" στο Open.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Είναι συνειδητοποιημένα αυτά που κάνω. Δεν βιάζομαι, όχι μόνο ηλικιακά. Θεωρώ ότι όταν κάτι το θέλεις πολύ, κάνουμε το λάθος από την ανυπομονησία μας και πιέζουμε το μέσα μας για να γίνει κάτι. Δεν είχα τον καημό. Στο σούπερ μάρκετ κάνω τα ψώνια μου μαζί με τη μικρή και με ρωτάει ο άνθρωπος που με εξυπηρετεί: "Δεν δουλεύετε; Πότε θα γυρίσετε; Δεν αγχώνεστε πότε θα γυρίσετε;”. Ο κόσμος έχει την ανάγκη να του απαντήσεις κάτι. Με έχουν πει άνεργη και κάτι ετερόκλητα πράγματα. Υπάρχει ένα κοινό που βγάζει χολή και οι άλλοι που λένε μπράβο που κάνεις άλλα πράγματα" είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

"Με έχουν πει άνεργη και ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο. Κάτι ετερόκλητα πράγματα που από εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα κενό από τα social media και όχι βγάζει ο καθένας τη δικιά του… χολή, έτσι το λέω εγώ. Είναι τόσο τοξικό. Από την άλλη, υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα σου πούνε καλοπροαίρετα "μπράβο βρε παιδί μου, που περνάς αυτή τη φάση, μεγαλώνεις το παιδί σου, που κάνεις και άλλα πράγματα”. Δεν μπορείς να τους έχεις ικανοποιημένους" προσέθεσε.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά είπε: "Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Όταν εισβάλλει ένα κομμάτι που θες να προστατέψεις, η δουλειά σου και δεν το επιδιώκεις, δημιουργείται ανακατωσούρα. Αν δεν έχεις μάθει έτσι, έρχεται όλο μπάλα και τα απόνερα τα λούζεται το ζευγάρι. Δεν έχουμε κοινές φωτογραφίες, είναι και ελάχιστες οι σέλφι που βγάζουμε. Τώρα έχουμε βρει τις ισορροπίες, έχει ρολάρει η ζωή μας. Τώρα που μπήκα στη δουλειά πάλι περνάμε μια αναπροσαρμογή, αλλάζει όλο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα