Follow us

Σοφία Μουτίδου: "Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας σκληρές ιστορίες προδοσίας κατά της Άννας Παναγιωτοπούλου"

"Με την Άννα στη σκηνή δεν φοβόμουν. Οφείλω να το πω σαν ηθοποιός και να το αφήσω ως το μεγάλο χαρτί στη μνήμη της"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ένα βίντεο αφιερωμένο στην Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου στο κανάλι της στο YouTube, αποκαλύπτοντας ποικίλες πτυχές για τη ζωή και τον χαρακτήρα της μεγάλης ηθοποιού, που έχασε τη ζωή της το Μεγάλο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κοινοποίησε η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως "Η Άννα ήταν ένας άνθρωπος που επέτρεπε, ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, νομίζω ότι θα μου επέτρεπε να μιλήσω για εκείνην... Η Άννα ήταν αλλιώτικη, η Άννα ήταν αληθινά extreme με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Φώναξα τον άντρα μου και του είπα πως η Άννα δεν ζητούσε αποδοχή... Δε θα έκανε το χατίρι κανενός για να πάρει ένα καλό σχόλιο. Αυτό την πήγε πολύ ψηλά στα μάτια μου, όταν πρώτη φορά συνεργάστηκα μαζί της στο πρώτο ανέβασμα στο "Μπαμπά Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή", το θεατρικό έργο του Αλέξανδρου Ρήγα" ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Μιλώντας για τη σχέση που ανέπτυξαν μέσα από τη θεατρική τους συνεργασία, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως "Δεν κάναμε τόσο παρέα τότε αλλά είχα δει πράγματα συγκλονιστικά σε εκείνην... Κάποια μέρα που συνέβη κάτι, συνδικαλιστικού περιεχομένου για να υπερασπιστούμε έναν άνθρωπο έναντι της παραγωγής, με περίσσεια ευκολία είπε, λίγο πριν βγούμε στη σκηνή: 'Εγώ προτείνω να κάνουμε απεργία. Δεν έχω πρόβλημα να μην παίξω ούτε σήμερα ούτε αύριο'. Παραβιάστηκαν τα δικαιώματα κάποιου και ήταν μέσα να κάνει στην μπάντα τα λεφτά της. Το θέμα ήταν ότι άποιος πήγε να παραβιάσει κάποιον που ήταν μικρός στον θίασο" τόνισε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε στο αφιερωματικό της βίντεο ότι "Η Άννα είχε ένα βάρος γνώσης και ζωής επάνω της, που την έκανε να είναι λίγο πιο πάνω από εμάς. Άθελά της όμως, από τη φύση της... Ήταν συνδικαλίστρια, έντιμη, δουλευταρού, άνθρωπος του θεάτρου. Αγαπούσε πολύ το θέατρο, βαθεία από τα θεμέλια του. Η Άννα ήταν φερέγγυα, καθαρή, μεγάλο αλάνι, μέσα σε όλα, ήταν δεκτική, επιτρεπτική. Η Άννα ήταν αρχηγός, χωρίς να κάνει φασαρία, ήταν αθώα μέσα σε όλα... Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας σκληρές ιστορίες προδοσίας κατά της Άννας, αλλά δεν μπορώ. Δεν της αντιλήφθηκε καν αλλά δεν μπορώ. Ήταν τόσο καλή η πάστα της, που δεν μπορούσε να διανοηθεί την τόση δολοπλοκία. Όχι δεν ήταν χαζή, ούτε μπορούσες να την κάνεις ό,τι ήθελες" τόνισε μεταξύ άλλων.

Ως προς το προσωπικό της βίωμα και τη σύνδεση που απέκτησε με την αείμνηστη ηθοποιό, η Σοφία Μουτίδου τόνισε ότι "Με την Άννα στη σκηνή δεν φοβόμουν. Οφείλω να το πω σαν ηθοποιός και να το αφήσω ως το μεγάλο χαρτί στη μνήμη της. Η Άννα σε άφηνε, σε θαύμαζε, σε απολάμβανε και δεν είχε αντιπαλότητα. Όταν ένας ηθοποιός βγαίνει να παίξει σε μια ομαδική παράσταση, η σκηνή είναι κάτι πάρα πολύ ιερό. Την ώρα που παίζεις η έκθεση είναι πολύ μεγάλη και αν ο άλλος δεν φερθεί , σωστά, επαγγελματικά και ανθρώπινα, είναι σαν να σε χτυπάει κάτω από τη μέση" διαμήνυσε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα