Follow us

Eurovision | Το Nemo αποκαλύπτει για τη Μαρίνα Σάττι: "Είδατε μόνο ένα κλιπ. Εγώ είδα όλη την ερμηνεία πολλές φορές και κάθε φορά..."

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στη συνέντευξη που παραχωρούσε το Nemo, που φέτος εκπροσωπεί την Ελβετία στη Eurovision, παρενέβη η Μαρίνα Σάττι με τους δύο ερμηνευτές να ανταλλάσσουν για μία ακόμη φορά κολακευτικά σχόλια και να προμηνύουν μια ενδεχόμενη συνεργασία μετά το διαγωνισμό.

Ειδικότερα, τη στιγμή που το Nemo παραχωρούσε συνέντευξη στο WiWibloggs, η εκπρόσωπος της Ελλάδας το πλησίασε και τόνισε πως "Το έχω ήδη πει. Είσαι μια μουσική ιδιοφυΐα. Αναμένω να μπω στο στούντιο μαζί σου. παίζει όλα τα όργανα, τραγουδάει πάντα απίστευτα και χαριτωμένο, αστείο και γλυκό". Με τη σειρά του, το Nemo, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού αποκάλυψε για τη Μαρίνα Σάττι:

"Το χάρισμα που έχεις στη σκηνή. Πως το κάνεις αυτό; Εσείς είδατε μόνο ένα κλιπ. Εγώ είδα όλη την ερμηνεία πολλές φορές και κάθε φορά... Πραγματικά..."

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες μέρες πριν, το άτομο που εκπροσωπεί την Ελβετία στη Eurovision είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Tik Tok που επαινούσε τη Μαρίνα Σάττι και ανακοίνωνε ότι της δίνει 12 πόντους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα