Follow us

Ο James Καφετζής για το ναυάγιο του πατέρα του: "Ήταν στη μέση του πουθενά, απόσταση Ρόδος με Λονδίνο"

"Ο,τι μπορούσε να πάει λάθος πήγε λάθος" σημείωσε ο παίκτης του Survivor

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Για την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του όσο ο ίδιος βρισκόταν στο Survivor μίλησε ο James Καφετζής, που βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο "Γεια σου" του Μεγάλου Σαββάτου.

Σχετικά με το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό, ο δημοφιλής παίκτης του reality επιβίωσης ανέφερε πως "Ο,τι μπορούσε να πάει λάθος πήγε λάθος. Ο πατέρας μου γενικά είναι λίγο πειρατής, από παιδάκι είχε πάει να δουλέψει στα καράβια και ήθελε να πάρει ένα σκαφάκι και να κάνει τον γύρο του κόσμου. Σκοπός του ήταν να κάνει το γύρο του κόσμου από τη Ρόδο, να ξαναγυρίσει στη Ρόδο και να το βυθίσει κάπου εκεί στη Ρόδο...Έχω κάνει κι εγώ αρκετά ταξίδια μαζί του" δήλωσε αρχικά ο James Καφετζής.

Μιλώντας αναλυτικότερα για την περιπέτεια του πατέρα του, τόνισε πως "Είχε φτάσει πρώτα στα Γκαλαπάγκος, ήταν 7 μέρες στη θάλασσα και έπαθε ζημιά στη μηχανή. Έπεσε σε ένα μεγάλο μπουρίνι, που είναι σαν τρικυμία, έσπασε και το κατάρτι. Ήταν μόνος του. Ξεκίνησε να παίρνει νερά" είπε και εξήγησε πως ο εξοπλισμός που του είχε αγοράσει η μητέρα μου της έστειλε μήνυμα SOS και "αυτή και ο αδελφός μου τρελάθηκαν. Τον έπαιρναν τηλέφωνο και δεν υπήρχε απάντηση γιατί δεν είχε ρεύμα ο πατέρας μου".

Σημείωσε μάλιστα ότι "Βρήκαν το σημείο μέσω GPS, ήταν στη μέση του πουθενά, απόσταση Ρόδος με Λονδίνο. Έστειλαν ένα καράβι που ψάρευε, τον γύρισαν πίσω στον Παναμά και μετά το Survivor πήγα εγώ και τον βρήκα στον Παναμά" ανέφερε μεταξύ άλλων ο James Καφετζής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα