Follow us

Καίτη Γαρμπή | Η απόλυτη #couplegoals ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Διονύση Σχοινά

"Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια ΜΑΖΙ!"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς

Την 27η επέτειο γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, με την τραγουδίστρια να κάνει μια συναισθηματική ανάρτηση για την ίδια και τον σύζυγό της.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια σημείωσε πως νιώθει γεμάτη ευγνωμοσύνη για την κοινή πορεία τους και τόνισε πως για πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είναι παντρεμένοι, η επέτειός τους συμπίπτει χρονικά με την Ανάσταση.

"Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση! Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη!

Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια ΜΑΖΙ!!! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα!

Υγ:Η φωτό τραβήχτηκε στο σπίτι του Roberto Cavalli" έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα