Follow us

Ναταλία Γερμανού: "Έχουμε χάσει τη μπάλα στο κομμάτι της αυτοαναφορικότητας της TV"

"Πάτησα τη μπανανόφλουδα και τοποθετήθηκα και απάντησα. Όταν το κατάλαβα, είπα "ώπα Ναταλία" και θυμήθηκα το ρόλο αυτής της εκπομπής"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ναταλία Γερμανού

Στο ένθετο "Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε η Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στην "μπανανόφλουδα" που πάτησε σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια απάντησε σχετικά με το τι συναισθήματα της έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς λόγω της κριτικής που δέχεται εξαιτίας του σχολιασμού που καλείται να κάνει στην εκπομπή της. "Και θα στεναχωρηθώ και θα απογοητευτώ και θα πικραθώ. Θα ξημερώσει μία άλλη μέρα όμως, και θα πω μέρος της δουλειάς είναι όλα. Έχουμε χάσει τη μπάλα όμως στο κομμάτι της αυτοαναφορικότητας της TV. Αντί να συνειδητοποιήσουμε και να θυμηθούμε το ρόλο μας, που είναι η ψυχαγωγία και η ενημέρωση του κόσμου, απαντάμε ο ένας στον άλλον, ασκούμε κριτική η μία εκπομπή στην άλλη. Δεν είναι αυτός ο ρόλος της τηλεόρασης" δήλωσε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως "Κι αν ο κόσμος σηκώνει τα χέρια και μας ρίχνει ένα φάσκελο κάποιες φορές, είναι για να μας πει ότι πρέπει να σταματήσουμε να τη λέμε ο ένας παρουσιαστής στον άλλον. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Το κοινό θέλει να ψυχαγωγηθεί ή να ενημερωθεί, να γελάσει ή να συγκινηθεί, όταν ανοίγει την τηλεόραση. Οπότε κι εμείς τη χάσαμε τη μπάλα και κάπου εκεί και εγώ μπλέχτηκα, όχι άθελά μου".

Η Ναταλία Γερμανού προσέθεσε στην απάντησή της ότι "Δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Πάτησα τη μπανανόφλουδα και τοποθετήθηκα και απάντησα. Όταν το κατάλαβα, είπα "ώπα Ναταλία” και θυμήθηκα το ρόλο αυτής της εκπομπής"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα