Follow us

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Εγώ με την Ευρυδίκη θέλω να έχουμε μια καλή σχέση, τώρα που έχουμε χωρίσει"

"Αν είναι ξεκάθαρη η σχέση που έχεις με την πρώην σου, για εμένα δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύει κάποιος."

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στη στήλη του στο κανάλι του YouTube, "Raw House", ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποδέχτηκε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και μίλησαν για τα red flags που μπορεί να δείξει κάποιος σε μία σχέση.

Η γνωστή influencer, που φέτος εντάχθηκε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, μέλος της οποίας είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δήλωσε μεταξύ άλλων πως της έχει τύχει να πληρώσει σε ραντεβού της, γιατί αυτή είχε κάνει την πρόσκληση, αν και αυτό ήταν μια κίνηση που ενόχλησε τον άντρα που τη συνόδευε. Επιπλεόν, τόνισε πως θεωρεί red flag να είναι κάποιος προσκολλημένος στην οικογένειά του όπως και το να θέλει να "ελέγχει" το πώς θα ντυθεί η σύντροφός του. "Αυτή είμαι. Άμα του αρέσει αυτό που είμαι, ο,τι και να φοράω είμαι αυτό. Όπως παίρνεις από την αρχή την επιλογή σου, έτσι θα πρέπει να είναι και μέχρι το τέλος. Φυσικά μπορεί να έχει άποψη, ο άνθρωπός σου είναι. Τη γνώμη του ανθρώπου μου θα την ακούσω αλλά στο τέλος θα κάνω αυτό που νιώθω εγώ καλά" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ωστόσο, τέθηκε η ερώτηση για το αν θεωρείται "κόκκινο πανί" το να κάνει κάποιος παρέα με την πρώην σχέση του ή να έχουν επαφές, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μιλά για τη σχέση που διατηρεί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έπειτα από το χωρισμό τους. Συγκεκριμένα ανέφερε πως "Εγώ με την Ευρυδίκη, κατά καιρούς περνάμε μια φάση και σαν χωρισμένοι, που δεν μιλάμε. Κάτι θα έχω πει εγώ στην τηλεόραση, η Ευρυδίκη θα παρεξηγηθεί, μετά θα πει 'Ξέρω τι μπιπ είναι'. Κατά καιρούς μιλάω με την Ευρυδίκη. Αν είναι ξεκάθαρη η σχέση που έχεις με την πρώην σου, για εμένα δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύει κάποιος. Δηλαδή φαίνεται προς τα πού πάει το πράγμα. Ας πούμε εγώ με την Ευρυδίκη θέλω να έχουμε μια καλή σχέση, τώρα που έχουμε χωρίσει. Δεν είναι ωραίο να είμαι τσακωμένος, γιατί δεν έχω να χωρίσω κάτι. Να κάνω παρέα δε γίνεται" τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα