Follow us

Η Ναταλία Γερμανού πρώτη φορά για τις φημολογούμενες αλλαγές στο #Kalytera

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τις φημολογούμενες αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Fay's Time" έκανε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του "Καλύτερα δε Γίνεται" μίλησε για τις αλλαγές που φημολογείται πως θα γίνουν στην εκπομπή της την επόμενη σεζόν: "Συνεχίζουμε τη νέα σεζόν, ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα δούμε, δεν μπορώ να σας πω ακόμα πολλά. Αλλά, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές θεματικές, στο περιεχόμενο και σίγουρα θα υπάρξει ένα extreme make over στο πλατό, στους τίτλους, στο πλατό. Θα αλλάξουμε πολλά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αφαιρέσεις... Έχουμε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή, είναι όλα σε αναμονή".

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε επίσης για το περιεχόμενο της εκπομπής της: "Αφουγκραζόμαστε την επικαιρότητα αλλά χωρίς να κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία γιατί δεν είμαστε ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν δημοσιογραφικές εκπομπές που χειρίζονται αυτά τα θέματα καλύτερα. Νομίζω ότι όλοι εμείς στο "Καλύτερα δε Γίνεται" προτιμάμε να ασχολούμαστε με θέματα που μας πάνε, να κάνουμε το σχόλιό μας, πιστεύω ότι ο κόσμος το περιμένει από εμάς. Ίσως η εκπομπή γίνει λίγο πιο magazino. Βέβαια οι συνεντεύξεις θα παραμείνουν".

"Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης με προσοχή και είμαι πάντα ετοιμοπόλεμη" τόνισε επίσης.

Σε άλλο σημείο, η ίδια ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Κατσαρίδη, σύμφωνα με τις οποίες "Η Ναταλία Γερμανού του κρατάει κακία".

Διαβάστε Επίσης

"Με τον Πάνο Κατσαρίδη όντως ήταν να συνεργαστούμε, στο θέατρο Παλλάς, όντως δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία, όντως είχα στεναχωρηθεί πολύ. Αλλά, αυτό από το "δεν του μιλάω" απέχει μακρά. Είμαι ένας άνθρωπος σήμερα μπορεί να τσαντιστώ με κάτι αλλά αύριο θα το ξεχάσω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω μέσα μου κακίες ή τοξικότητες, τα διώχνω αυτά από μέσα μου. Οπότε όχι, δεν ισχύει αυτό, ισχύει ότι ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε, στεναχωρήθηκα, μετά μου πέρασε" απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα