Follow us

Ναταλία Γερμανού: "Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να κάνει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα, μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο"

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη στο J2US

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη, στο J2US αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" στον Alpha.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Το πράγμα εδώ είναι πολυσύνθετο, άβολο και λίγο παράξενο γιατί για τον Ηλία έχω πολύ τρυφερά συναισθήματα. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Τώρα, από την άλλη, τα χοντροκομμένα αστεία του Ηλία, τα οποία πάρα πολύ συχνά ξεπερνούν τα όρια, είναι γνωστά σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τότε που ήταν κριτής σε τάλεντ σόου. Αυτό το αστειάκι, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, που έγινε με το στράπλες φόρεμα της κα. Λιόλιου έγινε σαφέστατα σε συνεννόηση με την κα. Λιόλιου όπως και τότε στο Dream Show όταν μου έλεγε και μένα, που ήμουν νούμερο εγώ τότε, "σήκω πάνω να σε πειράξω και να δούμε το μίνι σου". Εγώ βεβαίως έλεγα "να σηκωθώ, να με πειράξεις και να δούμε το μίνι μου" γιατί ήμουν ένα χαζό πλάσμα που, μέσα στον ναρκισσισμό μου, ήθελα να φανούν τα φουστανάκια μου και όλα αυτά. Αλλά εν γνώσει μου, δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση εξ απήνης. Ήξερα εκ των προτέρων τι αστείο θα μου κάνει, όπως και ο Μικρούτσικος ήξερε τι διάλογος θα διεξαχθεί ανάμεσα τους" είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε Επίσης

"Μπορούμε να αθωώσουμε οτιδήποτε είναι συμφωνημένη όμως;" ρώτησε τότε η Εβελίνα Νικόλιζα για να απαντήσει, με σαφήνεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής ως εξής. "Όχι, θα ολοκληρώσω την σκέψη μου. Δεν αθωώνω κανέναν και δεν κατηγορώ κανέναν γιατί δεν είμαι δικαστίνα. Ούτε πρύτανης είμαι ούτε φορά καμία μαύρη μπέρτα . Ίσα ίσα που θέλω να πω ότι η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε ακτιβίστρια και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και όλων των αδύναμων πλασμάτων πολύ πριν ξεκινήσει το metoo και πολύ πριν μπει στη διαδικασία να πουλάει οτιδήποτε, είτε ρούχο είτε οτιδήποτε. Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να κάνει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα, έτσι; Για να μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο. Την έκανε. Κατά καιρούς διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα. Η χθεσινή μου διαφωνία ήταν ότι δεν ήταν ο χώρος για να θυμηθεί ότι τα έχει μαζεμένα στη Μαίρη, και η άλλη μου διαφωνία είναι στο ότι η Μαίρη εκμεταλλεύτηκε το metoo για να πουλήσει, όχι, η Μαίρη ήταν πάντα έτσι" προσέθεσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα