Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στον Ηλία Ψινάκη: "Αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή"

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στα όσα είπε για εκείνη ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του J2US

Μαίρη Συνατσάκη

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε το πρωί της Κυριακής στα όσα είπε για εκείνη ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του J2US.

Διαβάστε Επίσης

"Σχετικά με το χθεσινό "σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κύριου Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη. Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κυρίου Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή" είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα