Follow us

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Καλλιάνος: "Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου"

Η περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η αντιμετώπιση που τον οδήγησε διασωληνωμένο στην εντατική

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Γιάννης Καλλιάνος

"Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά" σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook, θέλοντας να εξηγήσει τη δυσάρεστη θέση που βρίσκεται όλη του η οικογένεια, λόγω της περιπέτειας υγείας του πατέρα του.

"Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι με έχουν καταντήσει σε αυτό το σημείο. Ο πατέρας μου που πάσχει από πολλά προβλήματα υγείας καθώς έχει ζάχαρο και κάνει και αιμοκάθαρση. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα, γιατί μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο" ανέφερε αρχικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Στη συνέχεια προσέθεσε ότι "Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν, στη φάση που θα έπρεπε, και θα πρέπει να πάει σε άλλο νοσοκομείο... Πήγε ο πατέρας μου, νοσηλεύτηκε σε αυτό το νοσοκομείο και την επομένη μέρα του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό" σημείωσε και εξήγησε τη διαδικασία που ακολούθησαν οι γιατροί του νοσοκομείο.

Έπειτα ανέφερε πως "Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι πολύ καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε, σαν γιατρός καρδιολόγος, να τον βάλουν σε ΜΑΦ... Πέντε μέρες μας έλεγαν ότι πάει πολύ καλά ο πατέρα μας... Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ ή σε μια εντατική χωρίς να τον διασωληνώσουν. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε από έντονο κορεσμό και ανακοπή, σήμερα, και τον διασωλήνωσαν και μπήκε στην εντατική. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Εύχομαι να τα καταφέρει ο πατέρας μου αν και είναι δύσκολα πια. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες" σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024 11:24