Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Το πιο χοντρό που είπε η Σούπερ Κική είναι αυτό για τον Γιώργο Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε τη διαφωνία της με τη Σούπερ Κική

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σούπερ Κική με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Youtube προβλήθηκε στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην κρύβει τη διαφωνία της με τη Σούπερ Κική.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική για τον Γιώργο Λιάγκα.

"Το πιο χοντρό που είπε η Σούπερ Κική και πιστεύω θα απαντήσει είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα…Όταν ο άλλος σου λέει "είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Οι φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία Αντωνά έλειπε, επιβεβαιώνονται"

Φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη από έξοδό του στο θέατρο με νέα σύντροφο έκανα τον γύρο του διαδικτύου μέσα στο Σαββατοκύριακο, λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός του από τη Μαρία Αντωνά

29 Απρ 2024 09:38