Follow us

Δανάη Μπάρκα: "Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς! Δεν είμαι σκληρή εγώ, η ζωή"

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής "Πάμε Δανάη"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ένα σχόλιο έκανε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του "Πάμε Δανάη" με φόντο τη διεθνή επικαιρότητα και τα νέα "μπλεξίματα" του Πρίγκιπα Harry.

Ο δούκας του Sussex έχασε τη δίκη για την αστυνομική του προστασία του και καλείται να καταβάλλει πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ σε δικαστικά έξοδα.

Ο ίδιος είχε προσφύγει στο δικαστήριο κατά του Υπουργείου Εσωτερικών της Βρετανίας επειδή η αστυνομική του προστασία υποβαθμίστηκε μετά την αναχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τη Meghan Markle.

Ο δικαστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, απέρριψε το αίτημα να μειωθεί το πρόστιμο στο μισό ποσό ενώ απέρριψε το αίτημα του πρίγκιπα Harry να κινηθεί κατά της απόφασης.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: "Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς! Δεν είμαι σκληρή εγώ, η ζωή".

"Έχει περάσει και αυτός πολλά στη ζωή του" επεσήμανε ο Αλέξανδρος Πρίφτης.

"Όλοι έχουμε περάσει πολλά. Για φαντάσου σε κάθε τι που περνάγαμε να βγάζαμε και από ένα reality ή από ένα βιβλίο. Εδώ θα ήμασταν τώρα;".

"Τουλάχιστον θα ήμασταν καλύτερα οικονομικά" ανέφερε ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δανάη Μπάρκα να του απαντά: "Έλα ντε! Και αυτό χάρη σε μία οικογένεια που τον απαρνήθηκε. Τέλος πάντων, μην ανοίξω το στόμα μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα