Follow us

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη"

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και το όνειρό της να γίνει μητέρα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω και θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο" είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

"Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει. Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε ‘πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις’. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές" προσέθεσε.

"Η εργένικη ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει να μου χτυπάει το καμπανάκι. Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν οι διακοπές μου ήταν πληρωμένες" κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα