Follow us

Φαίη Σκορδά: "Μου λείπει η πρωινή ζώνη, δεν αποφασίζω όμως εγώ"

Η Φαίη Σκορδά μιλά για το ενδεχόμενο επιστροφής στην πρωινή ζώνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" έκανε η Φαίη Σκορδά. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική της σεζόν και για τα νούμερα τηλεθέασης.

"Δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό για πάρα πολλά χρόνια είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μη βγει ο εαυτός σου. Παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι δεν είσαι μόνος αλλά είσαι σε ένα κανάλι που πρέπει να σέβεσαι γιατί δεν είναι ο τηλεοπτικός αέρας δικός μας, παρότι είσαι συνεργάτης και όλοι μαζί είστε μια ομάδα όπου βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό της ομάδας κάθε φορά γιατί είναι κάτι ζωντανό οι τηλεοπτικές εκπομπές, είμαι εγώ" είπε.

Για το πώς διαχειρίζεται κρίσιμες στιγμές, η ίδια ανέφερε: "Τις φουρτούνες τις διαχειρίζομαι με χαμόγελο και ψυχραιμία και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου. Στην τοξικότητα δεν απαντάς, φεύγεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωριέσαι κιόλας".

Οι συζητήσεις για το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών της μικρής οθόνης ξεκίνησαν φέτος λίγο νωρίτερα: "Δεν είναι η πρώτη φορά, κι άλλες χρονιές έχουν συζητηθεί συμβόλαια και νωρίς. Τυχαίνει αναλόγως με το πότε λήγουν κάποια τηλεοπτικά συμβόλαια. Προτεραιότητα για μένα έχει το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Εμένα μου αρέσει το πρωινό, είτε ξεκινάει στις 10 είτε ξεκινάει στις 12 παρά και αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια. Μια εκπομπή που έχει μια γυναικεία φυσιογνωμία".

Της λείπει η πρωινή ζώνη; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: "Ναι μου λείπει η πρωινή ζώνη, δεν αποφασίζω όμως μόνο εγώ. Θα το ήθελα πολύ να επιστρέψω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα