Follow us

Η Χρυσή Δεκάδα Της Εβδομάδας: Οι πιο hot στιγμές των ημερών στο μικροσκόπιο!

Σαββατοκύριακο ξανά και για μένα είναι η ώρα για την καλύτερη ανασκόπηση, δηλαδή για τη Χρυσή Δεκάδα μου.

Η Χρυσή Δεκάδα Της Εβδομάδας

Πάμε να δούμε ποια ήταν τα δέκα σημεία που θα έχω να θυμάμαι από τις τελευταίες ημέρες.

1. Την Τρίτη είδα τον Μένιο Φουρθιώτη να μιλάει στο «ΟΛΑ» για όσα έγιναν «πίσω από τις κάμερες» και έκαναν την Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει το περιβόητο πρώτο πορνό. Και τελικά ο κόσμος φάνηκε ακόμα να ενδιαφέρεται για αυτή την… ιστορική πια στιγμή της ελληνικής showbiz. Και όσο έβλεπα το συγκεκριμένο θέμα να είναι πρώτο σε αναγνώσεις, τις τελευταίες ημέρες, αναλογιζόμουν πόσο «αίμα και σπέρμα» θέλουμε ως κοινό για να ικανοποιούμαστε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο και να νομίζουμε πως το συγκεκριμένο θέμα ξεχάστηκε. Για όλα αυτά, βέβαια, δεν φταίει ο Μένιος, μην παρεξηγηθώ. Εκείνος καλά κάνει και μιλάει σήμερα, έχοντας πάρει αποστάσεις ασφαλείας και έχοντας πια ξεκινήσει τη δική του ανεξάρτητη πορεία στη μικρή οθόνη.

2. Είπα «ΟΛΑ» και θυμήθηκα. Πόσο καλός είναι ο Θέμος Αναστασιάδης φέτος! Και λέω καλός γιατί επιτέλους μιλάει. Ο Θέμος, χωρίς τον Περρή στο πλευρό του, έκανε το μπαμ και επιτέλους απέκτησε άποψη. Απορούσα τόσα χρόνια πώς γίνεται ο Θέμος να κάθεται άπραγος να παρουσιάζει την εκπομπή, σαν άλλη Ελένη Μενεγάκη, χωρίς να θέλει να καταθέσει ανοιχτά τη δική του θέση για κάθε θέμα που συζητούνταν στην εκπομπή. Φυσικά μιλάμε για ένα νέο «ΟΛΑ», που προσωπικά προτιμώ πολύ περισσότερο από την περυσινή εκδοχή που έδειχνε κουρασμένη και σε επανάληψη.

3. Αρχές εβδομάδας έπαιξε και το πρώτο «Αλ Τσαντίρι» της χρονιάς με τον Λάκη Λαζόπουλο. Και όσο ταλαντούχος είναι αυτός ο άνθρωπος, τόσο αποδεικνύει πώς η δημόσια πολιτική τοποθέτηση μπορεί να καταστρέψει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το κοινό την άποψή σου. Τι θέλω να πω; Ναι, ο Λάζόπουλος είναι πολύ ευφυής, αστείος, αληθινός και φυσικά επιτυχημένος. Ωστόσο, όταν το πράγμα βγάζει ήρωα τον ΣΥΡΙΖΑ, που όλοι πλέον βλέπουμε πως δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από αυτά τα τραγικά που ζούμε, ή ο ίδιος προσπαθεί να πείσει τους τηλεθεατές πως η μαμά του αρρώστησε λόγω της κόντρας του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η ανοχή μου τελειώνει και θέλω να σταματήσω να τον ακούω. Όσο κι αν γελάω με αυτά που πετάει ενδιάμεσα.

4. Εξαιρετική είναι μαθαίνω η νέα παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Μάνα Θα Πάω Στο Hollywood». Με τον Θανάση Αλευρά και την πολύ ιδιαίτερη περίπτωση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ. Όταν πάω να τη δω, θα ξαναγράψω για αυτή. Δεν μπορώ, όμως, να μην τονίσω πόσο χαίρομαι που αρκετά χρόνια μετά τις πρώτες, μεγάλες της επιτυχίες, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρίσκει κάθε χρόνο τη θέση της στη θεατρική και τηλεοπτική πραγματικότητα. Γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι μια απλή περίπτωση. Είναι ένας ιδιαίτερος νους, οξύ πνεύμα που θα ήταν ενδιαφέρον να ξεδιπλωθεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη. Μέχρι τότε, ας τους ευχηθώ καλή επιτυχία και θα είμαι εδώ να γράψω και τις εντυπώσεις μου για την παράσταση.

5. Προσκλητήριο νεκρών είχαμε από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και τη Δήμητρα Παπανδρέου. Η παράνοια αυτού του λαού, να ενδιαφέρεται δηλαδή για την κλειδαρότρυπα της ζωής ενός εκ των δύο κορυφαίων πολιτικών ηγετών στην ιστορία του μετά τη μεταπολίτευση, με αφήνει άφωνο. Πώς φθάσαμε το 2015 να συζητάμε για το παρασκήνιο του γάμου του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη (τότε) δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Αλλά μια στιγμή! Το γιατί εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τη χρησιμότητα όλης της συζήτησης αυτής σήμερα, αυτό δεν σημαίνει πως η Δήμητρα Παπανδρέου (που επίτηδες η εγχώρια showbiz θέλει να μας θυμίζει το Λιάνη λες και θα την κρατήσει σε απόσταση από την οικογένεια του συζύγου της) δεν έχει δικαίωμα να μιλά για τη ζωή της. Δεν μιλά για μια ξένη ζωή, για τη ζωή κάποιου άλλου διάσημου προσώπου που έτυχε να παρακολουθήσει live. Μιλάει για τη δική της τη ζωή, στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου. Και όσο υπάρχει κοινό, θα τα λέει.

6. Στα μουσικά σημεία της εβδομάδας έχω να σας προτείνω δύο ιδιαίτερες κυκλοφορίες που εντόπισα. Η πρώτη έρχεται με τη φωνή του Νικόλα Ραπτάκη, του παιδιού που συνεργάζεται φέτος με την Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού και γνωρίσαμε μέσω των Freaky Fortune. Ο Νικόλας, λοιπόν, μας τραγουδάει «Όσο Αγαπάω Με Μαθαίνω» σε μουσική του ακόμα πιο εξαιρετικά ταλαντούχου Νίκου Μερτζάνου, που θέλω να σας γράψω περισσότερα αλλά δεν είναι η ώρα ακόμα. Η δεύτερη επιλογή μου είναι το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Τσαφάρα «Ήταν Λάθος» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μάνου Ελευθερίου. Ο Παναγιώτης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μια εξαιρετική πορεία σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικών singles που με εντυπωσιάζει για την εποχή που διανύουμε. Καλοτάξιδα και τα δύο, παιδιά.

7. Είχαμε, όμως, και πρεμιέρα! Ο Σάκης (ένας είναι) επέστρεψε στη σκηνή. Και όχι σε μια τυχαία, αλλά στη σκηνή του Estate, ενός πολύ εντυπωσιακού project που δίνει ξανά ζωή στον χώρο του Villa Mercedes. Κατάφερα και ξεναγήθηκα στον χώρο, λίγο πριν ανοίξει επισήμως για το κοινό, και μπορώ να πω πως πέρα από τις εμφανίσεις του Σάκη και των Onirama, που είμαι σίγουρος πως θα πάνε σφαίρα, έχουμε να καλωσορίσουμε και ένα πολύ εντυπωσιακό live stage στην Αθήνα που θα πρέπει να μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια – καλά να είμαστε.

8. Αυτή την εβδομάδα το Zonars ξανάνοιξε τις πόρτες του, φιλοδοξώντας να ανακτήσει τη χαμένη αίγλη του. Η σφραγίδα του Χρύσανθου Πανά στον ιστορικό χώρο του θρυλικού εστιατορίου- ζαχαροπλαστείου, που κακώς θεωρήσαμε άλλο ένα καφέ τα τελευταία χρόνια, είναι πιο ολοφάνερη. Ο χώρος έγινε talk of the town και προσπαθήσαμε να μπούμε και να περάσουμε λίγη ώρα στον χώρο για τον οποίο μιλάνε όλοι. Όσο για όλα αυτά που γράφτηκαν για το άβατο του χώρου, τις τελευταίες ημέρες, θα ήθελα να σας θυμίσω πως όταν επιλέγεις να δημιουργήσεις έναν χώρο στον οποίο θα αξίζει να φορέσεις το καινούργιο σου σακάκι, όπως πολύ ευφάνταστα δήλωσε ο Χρύσανθος Πανάς στη Lifo, δικαίως θα πρέπει να μην είναι όλη η Αθήνα μέσα. Καλό, λοιπόν, θα είναι να μάθουμε να κάνουμε εγκαίρως κράτηση για να πάμε να φάμε ένα πιάτο φαγητό ή ένα γλυκό. Χρήσιμο και πολύ χρηστικό, για να μη φτάσουμε απ' έξω και λέμε "ακούς εκεί, να μην έχει ούτε σκαμπό ελεύθερο".

9. Είχαμε και άνοιγμα στις σέξι φωτογραφήσεις αυτή την εβδομάδα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης γυμνός στο πρώτο αντρικό εξώφυλλο του «ΕΓΩ! Weekly» μας έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ιδιαίτερη περίπτωση είναι. Με τη σειρά της, η εγκυμονούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του Down Town, αλλά και με τον σύντροφό της για τις σελίδες του περιοδικού. Όλα αυτά ενώ διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ιδιαίτερες περιπτώσεις και οι δυο, αλλά εγώ στο σέξι εγώ πάντα λέω «ναι». Προμηθευτείτε τα περιοδικά, το internet δεν υποκαθιστά ποτέ τη χαρά του να ξεφυλλίζεις ένα φρεσκοτυπωμένο έντυπο.

10. Για το τέλος, η είδηση της τελευταίας στιγμής. Αλλαγές ετοιμάζει το Mega για τα «Καλημερούδια». Βλέποντας πώς η μέχρι τώρα σύνθεση της εκπομπής δεν αποδίδει, η διοίκηση αποφάσισε να παύσει τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και μάλλον τη Μαριέλλα Σαββίδου. Όπως είχα πει εξαρχής, ο πιο δυνατός στο πάνελ, κυρίως λόγω του ευδιάθετου χαρακτήρα του, φαίνεται να είναι ο Κώστας Μαρτάκης, αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη που είναι σταθερή αξία για το κανάλι. Έτσι, από Γενάρη θα δούμε ανανεωμένα τα «Καλημερούδια». Οι εκπομπές δεν μηδενίζουν τα κοντέρ, έχουν ήδη γράψει μερικά χιλιόμετρα. Ο τηλεθεατής δεν είναι χαζός να μην αντιλαμβάνεται τι δεν πάει, αλλά δεν είναι και τόσο κακός ώστε να μη δώσει δεύτερες ευκαιρίες. Πάντως, δεν το λες και μεγάλη επιτυχία μετά από τόσα δοκιμαστικά που έγιναν στην αρχή της σεζόν. Πάντως εγώ δεν θα ξεχάσω πόσο ωραία κουμπώνει ο Δημήτρης Μηλιόγλου με την εκπομπή στις δύο εμφανίσεις του μέχρι σήμερα. Μήπως;

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://twitter.com/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα