Follow us

Όταν Ο Θανάσης Βισκαδουράκης Πρόσβαλε Τη Φαίη Σκορδά: Πάει καιρός από τότε, αλλά να που θα έχουμε πάλι τα ίδια

Για κάποιο λόγο (ίσως γιατί είμαι μόλις 26), από τον Θανάση Βισκαδουράκη δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα εκτός από το ότι ένα φεγγάρι ήταν κολλητός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που κάποτε παρουσίαζε το πρωινό του Mega και ότι, χρόνια αργότερα, κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πιο αγενή καλεσμένου του ίδιου πρωινού, όταν πλέον στο τιμόνι της εκπομπής βρισκόταν το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά. 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό Mou

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, να στα πω εν τάχει: Ιούνιος 2013 και ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι καλεσμένος στο Πρωινό Mou, όπου η Φαίη Σκορδά καλείται να του πάρει μόνη της συνέντευξη, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας λείπει. Αφού συζητάνε λίγο με την παρουσιάστρια, εκείνος θυμάται την εποχή του «Πολύ Μπλα Μπλα» και λέει -on air και, φυσικά, στα μούτρα της- τα εξής ωραία: «Σου είχα φύγει από μία εκπομπή στον αέρα θυμάμαι. Ήταν χάλια τα νεύρα μου. Έφυγα και μάλιστα δεν το πήρες χαμπάρι! Είχατε κάτι θέματα, κάτι κατινιές... Με αυτά που λέγατε μου σπάσατε τα ούμπαλα και έφυγα!». Όπως καταλαβαίνεις, η Φαίη Σκορδά ένιωσε μάλλον αμήχανα, και πήγε να κλείσει το θέμα λέγοντας κάτι ελαφρώς άσχετο του τύπου «Ήταν μικρό το στούντιο, αλλά καναμε ωραίες εκπομπές». Η απάντηση του Βισκαδουράκη; «Ναι, δεν το συζητώ! Πάρα πολύ ωραίες εκπομπές...».

Επιστροφή στο σήμερα: Οκτώβριος 2014 και ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του 5ου κύκλου του Dancing With The Stars. Αφού έχει εμφανιστεί σε ένα μόλις live, αρχίζουν οι δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες. Και τι λέει στα 2,5 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου που του αναλογούν σε αυτή την πρώτη εβδομάδα; Ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη της κριτικής επιτροπής, αφού χορεύει για την πάρτη του, ότι «ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε στην πρεμιέρα σαν την Αμφίπολη», και ότι η Μαρία Ηλιάκη δεν χόρεψε, απλώς «πήγαινε σαν κουβάς».

Κι εγώ, που όπως είπα και στην αρχή, από τον Βισκαδουράκη δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, εκτός από τον Αρναούτογλου (με τον οποίο πλέον δεν μιλάει, έχει τσακωθεί) και την αγένεια στη Σκορδά, αναρωτιέμαι τι έχουμε ακόμα να ακούσουμε από αυτό το στοματάκι, τώρα που για τις επόμενες εβδομάδες θα βρίσκεται σε ένα show με το οποίο ασχολούνται σχεδόν όλοι.

Αλλά ας μην προτρέχω και ας προσπαθήσω με ένα μήνυμα στον Θανάση Βισκαδουράκη να προλάβω καταστάσεις:


Αγαπημένε Θανάση,

Η ειλικρίνεια και το χιούμορ είναι δυο αρετές σημαντικές. Είναι όμως και πράγματα που καμιά φορά περιορίζονται από την ευγένεια και το «τακτ». Κατανοώ πως ίσως δεν σε νοιάζει να κάνεις «δημόσιες σχέσεις». ΟΜΩΣ: Ως καλεσμένος σε ένα «σπίτι» δεν βρίζεις ποτέ τον οικοδεσπότη. Αλλιώς, να μην πήγαινες. Ως παίκτης σε ενα show που ήξερες ότι θα κρίνεσαι από μια επιτροπή, δεν λες ότι τους κριτές τους έχεις γραμμένους, και ως άντρας, δεν λες ποτέ σε μια γυναίκα ότι «πάει σαν κουβάς».

Και επειδή μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ασχοληθούμε μαζί σου, να τι πρέπει να κάνεις αν θες να γλιτώσεις μερικές τοματούλες –σαν αυτές που ξεστομίζεις έτσι εύκολα για τους άλλους:

-Να τα λες στους φίλους σου όλα. ΌΛΑ. Εμάς να μας λες πόσο ωραία περνάτε στα παρασκήνια και στις πρόβες και πόσο το κάνεις όλο αυτό για τον φιλανθρωπικό σκοπό και μόνο. Καλύτερα βαρετός, παρά εκνευριστικός και τύπου «χείμαρρος» - που ούτε καν.

-Εκμεταλλεύσου το show για να κάνεις ένα εξαιρετικό comeback. Μην το χαλάς με το να ασχολείσαι με άλλους. Σε κάθε ευκαιρία πες για τη δουλειά που κάνεις παράλληλα με το Dancing για να δείξεις αφενός ότι είσαι δουλευταράς και αφετέρου να εκμεταλλευτείς κάπως εποικοδομητικά αυτή τη δημοσιότητα.

-Κάνε παρέα με όλους τους διαγωνιζόμενους για να «κλέβεις» κολπάκια που κάνουν και, κάπως έτσι, στα μουλωχτά, να γίνεσαι κάθε εβδομάδα καλύτερος. Δεν λέω ότι θα κερδίσεις, αλλά... κι αν σου κάτσει;

-Και, πάνω απ’ όλα, Θανάση, σκέψου και λίγο το ζεν σου, το κάρμα σου, το είναι σου και την ψυχική σου ισορροπία. Κάν' το για σένα βρε Θανάση.

Φιλικά,

Τάσος

Ο Τάσος Μαστρογιάννης στα social media:

https://twitter.com/tmastrogiannis

https://www.facebook.com/tasosmastrogiannis

http://instagram.com/tmastrogiannis

Και το blog του: «ταSOS της εβδομάδας».

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Διάβασε ακόμη

Μια Ακόμα Ανατροπή Που Δεν Έγινε: «Όταν ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε απέναντι στον Γιάννη Πρετεντέρη» από τον Αντώνη Τζαβάρα

Σεφερλής - Λιάγκας-Σκορδά: Στην Αρένα Της Τηλεθέασης: «Ποιος χειροκροτεί την πτώση;» από την Κλεοπάτρα Πατλάκη

Η Χρυσή Δεκάδα Της Εβδομάδας: «Μια εγκυμοσύνη-γρίφος & ένα στοίχημα που κερδήθηκε» από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Η Πρεμιέρα Της Ελεονώρας Μελέτη: «Μαύρο, το χρώμα της τηλεοπτικής “εσωστρέφειας”» από τον Νίκο Παρτσώλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα