Follow us

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το Yupiii Σου Χαρίζει Το «The Body Book» της Κάμερον Ντίαζ! : Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισέ το τώρα!

«Σε αυτό το βιβλίο δεν υπάρχει κανένας στόχος που πρέπει να πετύχεις μέσα σε 7, ή 30, ή 365 ημέρες. Ο στόχος εδώ είναι μακροπρόθεσμος. Και αυτό που θα κερδίσεις δε μετριέται σε κιλά ή πόντους, αλλά σε οφέλη για όλη σου τη  ζωή».

The Body Book

Κυκλοφόρησε από τις Αττικές Εκδόσεις και στην Ελλάδα το βιβλίο της Cameron Diaz και της Sandra Bark The Body Book, η βίβλος του γυναικείου σώματος με όλες τις χρήσιμες και έξυπνες συμβουλές για το πως θα το κρατήσεις σε φόρμα και υγιές.

Η Κάμερον Ντίαζ έχει αποτελέσει πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες. Ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται δεν ήταν πάντα έτσι συνειδητοποιημένη ως προς την υγεία της και το σώμα της. Η κατανάλωση βλαβερών τροφών είχε επίδραση στην επιδερμίδα και στο σώμα της. Στο The Body Book μοιράζεται τη γνώση που κέρδισε από την προσωπική της εμπειρία αλλά και από τις συμβουλές που συγκέντρωσε από ειδικούς στον τομέα της υγείας. Ξεκινώντας με τη διατροφή, η Ντίαζ εξηγεί γιατί οι γυναίκες, αντί να φοβούνται την πείνα, θα πρέπει να αποδέχονται το ένστικτο του σώματός τους για καύσιμα, φροντίζοντας να του προσφέρουν τροφές ολικής αλέσεως πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Η Ντίαζ επισημαίνει, επίσης, το σημαντικό ρόλο της συστηματικής άσκησης. Πολλές γυναίκες σκέφτονται τη γυμναστική μόνο ως κιλά που θέλουν να χάσουν ή ως μυϊκό όγκο που θέλουν να αποκτήσουν, αλλά δε συνειδητοποιούν ότι η άσκηση συμβάλλει, επίσης, στη βελτίωση της διάθεσης, την τόνωση των επιπέδων ενέργειας και την προστασία από αρρώστιες. Η ίδια δίνει συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος γυμναστικής, ενώ μοιράζεται τη δική της στρατηγική προπόνησης για να δείχνει και να αισθάνεται καλά. Στο Body Book οι γυναίκες θα βρουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να χτίσουν πιο υγιές σώμα σήμερα – ώστε να μπορέσουν να το απολαμβάνουν για το υπόλοιπο της ζωή τους.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Η Σάντρα Μπαρκ είναι η Νο 1 συγγραφέας bestseller στη λίστα των New York Times. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της στο www.sandrabark.com.

H Κάμερον Ντίαζ έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στα 21 xρόνια της. Από τότε έχει εμφανιστεί σε εξίσου πολλές low-budget και blockbuster ταινίες. Μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και σήμερα κινείται μεταξύ Λος Άντζελες και Νέας Υόρκης.

Το Yupiii δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν το "The Body Book" εντελώς δωρεάν. O διαγωνισμος έχει λήξει. Δες εδώ τα ονόματα των νικητών.

Όροι Διαγωνισμού

-Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

-Ο διαγωνισµό θα διεξαχθεί από τις 14/07/2014 έως τις 20/07/2014 (ώρα 23,59). H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία.

-Η ανάδειξη των πέντε (5) νικητών θα γίνει έως τις 21/07/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.yupiii.gr

- Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

-Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν: 1 βιβλίο "The Body Book" για κάθε νικητή

-Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συµµετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα