Follow us

Ηλέκτρα | Η τύχη του Βασίλη βρίσκεται πλέον στα χέρια του Κωνσταντή - Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Τα πάντα για τα νέα επεισόδια της σειράς "Ηλέκτρα"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
'Ηλέκτρα' rnews

Η "Ηλέκτρα" επιστρέφει αυτή την εβδομάδα από τη Δευτέρα 4 έως και τη Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 19:10 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με νέα επεισόδια.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής. Ας τα δούμε αναλυτικότερα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

Η Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν βλέπει τον Κωνσταντή να μπαίνει στο μαγαζί της Ζωής. Ο Σωτήρης πιέζει την Ηλέκτρα να του πει τον πραγματικό λόγο που η Μάρω παραιτήθηκε. Η Ηλέκτρα, μέσα σε παραζάλη, πηγαίνει στην κάμαρα του Παύλου. Του ουρλιάζει πως κατάλαβε το παιχνίδι του, πως τέλειωσαν όλα μεταξύ τους και πως αν πάει με την κόρη της, θα τον σκοτώσει. Ο Κωνσταντής κρύβεται στο εγκαταλελειμμένο σπιτάκι. Ξάφνου, το βλέμμα του πέφτει κάπου. Παίρνει στα χέρια του ένα κασετοφωνάκι. Το κασετοφωνάκι της Πόπης!

ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Η Τζίνα συναντά τον Κωνσταντή. Υπάρχει δικαιολογία για τέτοια απάτη; Τη χιλιοπαρακαλά να μη μιλήσει στη Ζωή. Τι θα κάνει η Τζίνα; Η Δόμνα συναντά τον Σωτήρη. Αναρωτιέται αν συνεχίζει να δίνει στην Ηλέκτρα κρυφά χάπια. Αυτός της το παραδέχεται. Η Αθήνα φέρνει κι άλλα άσχημα νέα για τους Αρσινιώτες: ο Βασίλης βρίσκεται βαριά χτυπημένος στο ιατρείο της φυλακής. Ο Παύλος, τρομαγμένος απ’ το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας της ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87

Η Μερόπη υποψιάζεται πως ο Παύλος έχει σχέση με την Ηλέκτρα, την ώρα που η Τζίνα θέλει να καταγγείλει τον Κωνσταντή για διγαμία, γεγονός που θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Ο Κωνσταντής το μαθαίνει και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι… Μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Μίμη τού αποκαλύπτει την αλήθεια για το εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά και για την Πόπη και το κασετοφωνάκι της… Ο Κωνσταντής είναι ένα «play» μακριά από την αποκάλυψη της αλήθειας…

banner
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88

Ο Βασίλης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο από τη βίαιη επίθεση των συγκρατούμενών του. Η Ηλέκτρα, επηρεασμένη από τα χάπια που της βάζει ο Σωτήρης κρυφά στο τσάι της, αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Ο Κωνσταντής, ακούγοντας όλες τις ηχογραφήσεις της Πόπης, κατανοεί πως κρατάει στα χέρια του την τύχη του Νικόλα, του Βασίλη και των οικογενειών τους. Τι σκέφτεται; Τι θα κάνει τελικά;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89

Ο Νικόλας επιστρέφει και όλοι ένα αναρωτιούνται: πού γυρνούσε όλη νύχτα; Ο Κωνσταντής αναχωρεί, αφήνοντας πίσω του τη Ζωή αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα.  Αλλά τι παίρνει μαζί στη βαλίτσα του; Ο Παύλος ζητά να λείψει για λίγο από το σχολείο, για να βρει την Ηλέκτρα. Δεν ξέρει, όμως, πως η Νεφέλη τον ακολουθεί. Στο νοσοκομείο της φυλακής, ο Βασίλης ζητάει να δει τον δικηγόρο του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα