Follow us

Τι καιρό κάνει στον πλανήτη του "My Style Rocks";

O Κωνσταντίνος Αντωνάτος πέρασε τις γιορτές βλέποντας κάθε μέρα "My Style Rocks"

My Style Rocks

Στη δουλειά πια δεν θέλω να προκαλώ την τύχη μου. Καταλαβαίνω εκ των προτέρων πια ότι κάποια προγράμματα είναι φτιαγμένα για να μου κάψουν τον εγκέφαλο. Είτε εθιστικά (στη θετική εκδοχή) είτε αρνητικά (γιατί πολύ απλά δεν θα βλέπονται).

Στο "My Style Rocks", που είναι και old friend εδώ που τα λέμε, ξέρω ότι ισχύουν και τα δύο. Υπήρχαν κύκλοι τόσο εθιστικοί και διασκεδαστικοί όσο και αδιάφοροι έως και κουραστικοί. Ο φετινός εξελίχθηκε από αδιάφορος σε εθιστικός μέσα σε δύο εβδομάδες.

Το παιχνίδι, στους τελευταίους δύο κύκλους, έχει σοβαρά έμπειρους ανθρώπους του είδους τόσο στην παρουσίαση όσο και στην επιτροπή. Έχω γράψει πολλές φορές πως η Κατερίνα Καραβάτου (ως βιογραφικό και περγαμηνές) είναι παρουσιάστρια ανώτερη του συγκεκριμένου project - και το πιστεύω. Αν ήμουν κανάλι και είχα την Καραβάτου στο δυναμικό μου, δεν θα τη "χαράμιζα" στο συγκεκριμένο project. Όμως εδώ η Κατερίνα Καραβάτου φάνηκε πως θέλησε να είναι η καλύτερη εκδοχή της καριέρας της στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τελικά του χάρισε την αίγλη της εμπειρίας της, ενώ από αυτό εκείνη κερδίζει τη fun διάθεση του παιχνιδιού και την κάνει πολύ πιο ανάλαφρη και χαρούμενη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Οι κριτές, από την άλλη, είναι σε ένα δικό τους, μετρημένο γήπεδο. Δεν κάθονται σε απόσταση ασφαλείας από τις παίκτριες, παρά μόνο στις κακοτοπιές. Δεν τις εκμηδενίζουν, όπως άλλες χρονιές, και δεν ξεκινούν ανούσιες διαμάχες μαζί τους. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ίδιος και απαράλλαχτος από την πρώτη στιγμή, ο Δημήτρης Σκουλός πέταξε το κοστούμι του πάρα πολύ αυστηρού του GNTM και πλέον είναι πιο ανθρώπινος, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή –μέσα στην εκκεντρική μαρμίτα στιλ που έχει πέσει από καταβολής κόσμου- είναι ήσυχη, αστεία και κατανοητή. Περνάς πολύ ωραία μαζί τους.

Στο σύνολό του το My Style Rocks φέτος έχει έναν από τους πιο ευχάριστους κύκλους του. Οι παίκτριες τσακώνονται σε υγιές πλαίσιο ανταγωνισμού, δεν προσπαθούν να βγάλουν η μία τα μάτια της άλλης. Ενώ πια δείχνουν να ξέρουν να ντύνονται. Ειδικά οι θεματικές ημέρες του show έχουν πραγματικά φάση, ειδικά όταν μία θέλει να υποδυθεί τη "femme fatale από την Πάτρα".

Αν ήμουν ο ΣΚΑΪ και αποφάσιζα να το συνεχίσω, που φαίνεται πως το έχει αποφασίσει, στο β’ μισό, θα επέλεγα να συνεχίσω τον παρόντα κύκλο χωρίς να βγάλω νικήτρια. Θα το πήγαινα έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το "πειράξεις" αυτή τη στιγμή.

Τι καιρό κάνει στον πλανήτη του "My Style Rocks";

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα