Follow us

Ποιος είναι ο ρόλος της Ελένης Φουρέιρα στο "Milky Way"

H Ελένη Φουρέιρα θα κάνει τη guest εμφάνισή της στο "Milky Way" της Πέμπτης

Ελένη Φουρέιρα γυρίσματα Milky Way

Την πολυαναμενόμενη guest εμφάνισή της στο "Milky Way" του Βασίλη Κεκάτου αναμένεται να κάνει η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ της Πέμπτης.

Ποιος είναι ο ρόλος της Ελένης Φουρέιρα στο "Milky Way"

Ο "ρόλος" της Ελένης Φουρέιρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να κάνει μια cameo εμφάνιση, υποδυόμενη τον εαυτό της. Άλλωστε, η Ελένη Φουρέιρα είναι το είδωλο της Μαρίας, της κεντρικής ηρωίδας της σειράς, η οποία ονειρεύεται να εγκαταλείψει την επαρχιακή της πόλη και να σπουδάσει χορό στην Αθήνα με απώτερο στόχο να μπει στην ομάδα της. Το δωμάτιό της είναι γεμάτο με αφίσες της τραγουδίστριας και όταν δεν διαβάζει για άλλους πλανήτες, μελετά τα βιντεοκλίπ της "Queen" και αντιγράφει τα χορευτικά μαζί με τις τέσσερις φίλες της.

Ελένη Φουρέιρα Milky Way

Η εγκυμοσύνη της Μαρίας βάζει ένα μεγάλο ερωτηματικό στην πραγματοποίηση του ονείρου. Νιώθοντας πιο μόνη και πιο μπερδεμένη από ποτέ, θα συναντήσει με έναν μαγικό τρόπο το ίνδαλμά της. Τα λόγια που θα βγουν από τα χείλη της ποπ σταρ, είναι αρκετά για να της δείξουν τον δρόμο: "Υπάρχουν τόσοι ωραίοι γαλαξίες εκεί έξω, μακριά απ’ τον δικό σου!".

Διαβάστε Επίσης

Το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο του "Milky Way" θα μεταδοθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 23:10 μέσα από τη συχνότητα του MEGA και αμέσως μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά on demand στο Vodafone TV.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα