Follow us

Οι πρώτες εικόνες από "Το Προξενιό της Ιουλίας" που έρχεται στον Alpha

"Το προξενιό της Ιουλίας" έρχεται στον Alpha με ένα λαμπερό καστ

To Προξενιό της Ιουλίας

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή μυθοπλασίας του Alpha, με τίτλο "Το προξενιό της Ιουλίας", μας συστήνεται για πρώτη φορά.

Πρόκειται για τη νέα σειρά εποχής, που "συνομιλεί" -σύμφωνα με την επίσημη περίγραφή της- με την ελληνική παράδοση, με φόντο την ελληνική επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ‘50.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μια γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη "Το προξενιό της Ιουλίας", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Κρητικού σε σενάριο που έγραψε ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, ανάμεσά τους η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Μελέτης Ηλίας, η Άννα Μάσχα και ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στις νεότερες συμμετοχές βρίσκουμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους την Ευγενία Ξυγκόρου, που γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από την "Αγάπη Παράνομη" ως την πέτρα του σκανδάλου της ιστορίας, αλλά και τον Δημήτρη Σέρφα, που πρωταγωνίστησε στα "Καλύτερα μας χρόνια" της ΕΡΤ.

"Το προξενιό της Ιουλίας" έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha από τους παραγωγούς της αγαπημένης σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" που απέκτησε φανατικούς θεατές.

Το προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αλεξανδρής

Το προξενιό της Ιουλίας - Μελέτης Ηλίας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας

Το προξενιό της Ιουλίας - Πέγκυ Τρικαλιώτη

banner

Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα