Follow us

Τέλος από τη "Μουρμούρα" ακόμα μία πρωταγωνίστρια!

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη "Μουρμούρα"

Χωρίς μία από τις πλέον χαρακτηριστικές ηρωίδες του θα συνεχιστεί, αν εφόσον αυτό αποφασιστεί, την ερχόμενη σεζόν η σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Η Ελένη Κοκκίδου, δηλαδή η τηλεοπτική Βουλίτσα της "Μουρμούρας", ανακοίνωσε μιλώντας στο "Πρωινό μας" του ΣΚΑΪ πως ολοκληρώνει την παρουσία της στη σειρά του Alpha.

"Για εμένα η "Μουρμούρα" λήγει εδώ. Νομίζω δέκα χρόνια είναι υπέρ-αρκετά. Θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα ό,τι ήταν να δώσω, πήρα ό,τι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Ρουτίνα δεν έγινε ποτέ, αλλά φεύγω πριν γίνει" είπε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ επισημαίνοντας πως υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί για ορισμένο αριθμό επεισοδίων και την επόμενη σεζόν, χωρίς η παρουσία της να είναι μόνιμη.

Μάλιστα, η Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε πως δεν έγινε προσπάθεια να την κρατήσουν στη σειρά. "Το κατάλαβαν αμέσως έτσι όπως τους εξήγησα και το δέχθηκαν αμέσως" πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε πως ο Αντώνης Αντωνίου, ο τηλεοπτικός της παρτενέρ, θα συνεχίσει να παίζει στη σειρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα