Follow us

Office Diaries | Τα urban αξεσουάρ που με πάνε κυριολεκτικά παντού

Ένας δημοσιογράφος του Esquire μας δείχνει την καθημερινότητά του και τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε urban nomad.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
backpack

'Eχεις σκεφτεί πόσο διαφορετική και γρήγορη έχει γίνει η ζωή μας τα τελευταία χρόνια; Αλήθεια, ποια είναι η τελευταία φορά που σκέφτηκες ότι "αν τυχόν γυρίσω σπίτι, δεν ξαναβγαίνω"; Μετά από μια τεράστια περίοδο ακινησίας τα προηγούμενα χρόνια, οι περισσότεροι γύρω μας νιώθουν και είναι ασταμάτητοι. Και έτσι πρέπει να είναι. Για να μπορείς ωστόσο να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες, οφείλεις να προσαρμόζεσαι. Και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν φεύγεις από το σπίτι το πρωί και γυρνάς όλη την πόλη.

Είτε σπουδάζεις, είτε εργάζεσαι, γνωρίζεις πολύ καλά ότι η τσάντα είναι μέρος της καθημερινότητας σου. Είναι το μέσο με το οποίο θα βρεθείς από τη μία κατάσταση στην άλλη. Το γραφείο, το πορτοφόλι και ο σύμμαχός σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, είναι ακόμα και η γκαρνταρόμπα σου. Για αυτό φρόντισε να επιλέξεις σωστά τον σύμμαχο που σου ταιριάζει.

Λόγω της δουλειάς μου, όπως αντιλαμβάνεσαι, ταξιδεύω συχνά. Τόσο συχνά, που ένα οποιοδήποτε backpack θα αποτελούσε πρόβλημα. Είναι σημαντικό να έχω στην πλάτη μου κάτι που θα προστατεύει τα αντικείμενα μου και θα με ακολουθεί παντού. Από τις απόκρυφες παραλίες του Αυγούστου, μέχρι τις βροχερές νύχτες του χειμώνα και τις αλπικές πίστες. Η τσάντα σου δεν είναι απλά μία τσάντα.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα