Follow us

Aide-mémoire | Το ξεψάρωμα του Breakfast@Star, η διαμαντένια Φουρέιρα & η ιδιαίτερη περίπτωση του Χατζηαγγελάκη

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Breakfast@Star

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε η Ελένη Φουρέιρα και η PANIK τις διαμαντένιες πωλήσεις του πρόσφατου άλμπουμ της "Poli_Ploki”. Απαστράπτουσα η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκεί με όλους τους στενότατους συνεργάτες της και φυσικά τον Αλμπέρτο Μποτία. Ωραία στιγμή για μια γυναίκα που κατάφερε και τη χρονιά της εγκυμοσύνης της να μην κάνει ούτε στιγμή πίσω στην καριέρα της, προγραμματίζοντας έτσι τις υποχρεώσεις της ώστε να πρωταγωνιστεί και σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονική συγκυρία με νέο άλμπουμ και εγκυμοσύνη.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς και το drag show που είχαν ετοιμάσει ως έκπληξη για εκείνη οι συνεργάτες της. Τέσσερις ταλαντούχες drag queens -μεταξύ αυτών και η Holly Grace, δηλαδή ο Θέμης που ήταν διαγωνιζόμενος στο "House of Fame” που παρουσίαζε η Ελένη Φουρέιρα στον ΣΚΑΪ- παρουσίασαν ένα show βασισμένο σε τραγούδια και συνεντεύξεις της Φουρέιρα δίνοντας αυτή τη ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσία δε του Κωνσταντίνου Αργυρού στη βραδιά και η βράβευσή του, δεδομένου πως μέσα στον δίσκο της υπήρχε και το ντουέτο τους, αποτέλεσε και το επικοινωνιακό τέλος των φημών για κόντρα μεταξύ τους. Τώρα αν όντως έχουν να χωρίσουν κάτι ή όχι, είναι δικό τους θέμα. Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Φουστάνος για την περίπτωση Ρέμου και Θεοδωρίδου, "Ο χώρος των καλλιτεχνών είναι λίγο περίεργος. Τον έζησα λίγο και παρεξηγούνται με το τίποτα και για το τίποτα. Αυτή είναι η δική μου άποψη". Θα συμφωνήσω μαζί του.

Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Αρσένακος.

Απόλυτα δικαιολογημένο το ότι οι συντελεστές του "MEGA Καλημέρα” είναι απογοητευμένοι. Αφού η εκπομπή σταματά ακόμα πιο νωρίς από το προγραμματισμένο, τι περιμέναμε, να είναι χαρούμενοι;

Ωστόσο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε την πιο σκληρή αλήθεια για την εκπομπή αυτή, αλλά και όλες τις εκπομπές. Εφόσον η Ελεονώρα δεν είναι στον αέρα, η εκπομπή καλά κάνει και ολοκληρώνεται. Κακά τα ψέματα, οι εκπομπές δουλεύονται από όλη την ομάδα, αλλά ανήκουν στους παρουσιαστές τους. Ό,τι άλλο λέμε, είναι για τα μάτια του κόσμου.

Είδα τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη να μιλά στο "MEGA Καλημέρα” και φυσικά το κομμάτι της προσωπικής του ζωής ήρθε ξανά στο προσκήνιο με τις διαχρονικά ενδιαφέρουσες απόψεις του. Για να μη μένουμε μόνο βέβαια στο πιπεράτο κομμάτι των δηλώσεών του, που για ακόμα μία φορά θα λέει πως παρεξηγήθηκαν, εγώ να σας πω ότι όλη τη χρονιά βλέπω με συνέπεια τη σειρά "Ο Πρώτος Από Εμάς" που πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1. Ασχέτως μετρήσεων τηλεθέασης, τόσους μήνες μετά την πρεμιέρα επιμένω να λέω πως είναι μια πολύ γλυκιά σειρά, με δημοφιλή πρόσωπα, με πολύ ωραία μηνύματα περί ισότητας και αυτοδιάθεσης. Ακριβώς όπως θα ήθελα να είναι τουλάχιστον ένα μέρος των τηλεοπτικών προγραμμάτων που παρακολουθούμε. Μπράβο και για τις απόψεις του, μπράβο και για τη δουλειά του.

"Οι εποχές αλλάζουν, αυτά που θέλουν να δουν οι τηλεθεατές αλλάζουν και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης καλώς ή κακώς" είπε η Ελένη Χατζίδου στο "Breakfast@Star” και ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: "Είναι μία άποψη που επισφραγίζεται από άλλες απόψεις, από ανθρώπους που ζουν την τηλεόραση και ξέρουν από αυτήν. Το έχουμε ξανασυζητήσει εάν απαιτούνται αλλαγές ή αν και η ίδια η εποχή τις επιβάλλει". Αυτά τα είπαν για την Ελένη Μενεγάκη. Χατζίδου και Παύλου έκριναν ως συνάδελφοι την Ελένη Μενεγάκη. Σουρεάλ από μόνο του. Σουρεάλ, αλλά τους παραδέχομαι που ξεψάρωσαν.

Διαβάστε Επίσης

Και για να μην παρεξηγηθώ, επειδή τόσο το δίδυμο των παρουσιαστών όσο και η ευρύτερη ομάδα του Star θεωρώ πως κάνουν εξαιρετική δουλειά, για το είδος που παίζουν μπάλα, θεωρώ πως ορισμένες φορές τα σχόλια τους χάνουν το μέτρο. Ναι δεν προσέβαλαν κανένα, δεν είναι τίποτα που πρέπει να μετανιώσει κανείς, προς Θεού. Αλλά για ακόμα μία φορά, νιώθω πως λένε περισσότερα από όσα πρέπει. Μπορεί να σκεφτόμαστε 150 πράγματα και να πρέπει τελικά να πούμε 2 ώστε να μην φανούμε ανακόλουθοι με το κέντρο μας. Γνώμη μου βέβαια, οι άνθρωποι κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Πολλές φορές βγάζουν και κάστανα από τη φωτιά. Είναι έτοιμοι και να ανανεώσουν. Καταλαβαίνω πως αυτή ακριβώς η άγνοια κινδύνου όσων λένε πολλές φορές καθίσταται και ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Λένε πράγματα που κανείς άλλος δεν τολμά να πει... Αλλά είναι αυτός ο ρόλος του pop "Breakfast@Star”; Μόνος μου τα σκέφτομαι, μόνος μου δεν βρίσκω απαντήσεις. Οι τηλεθεατές θα κρίνουν! Απλά κάπου ορισμένες φορές ατάκες μου κλωτσάνε.

Διαβάστε Επίσης

Χυδαίο χαρακτήρισε η Δανάη Μπάρκα το συνήθειο, πολλών ετών μάλιστα, του κοινού να βγάζει παρά τη θέλησή του φωτογραφία ένα δημόσιο πρόσωπο σε ένα δημόσιο σημείο σε προσωπικές του στιγμές. Όσο κουτσομπόλης βέβαια είναι ο θεατής άλλο τόσο απρόσεκτος είναι και ο celebrity. Δεν κρίνω το συμβάν, κρίνω τη λογική. Αν δεν θες να σε δουν, μην αγκαλιάζεσαι δημοσίως. Εφόσον σε βλέπουν όλοι, ακόμα και σαν πληροφορία θα διαρρεύσει. "Χτυπάω το σαμάρι να τ' ακούσει ο γάιδαρος" λέει ο θυμόσοφος λαός.

Από την άλλη, τυχαία την Τετάρτη, η Κατερίνα Καινούργιου συμφώνησε με τη Μαρία Σολωμού στην άποψη ότι με πρώην σύντροφο της φίλης σου δεν κάνει τίποτα. Τυχαία η επιλογή του θέματος μια μέρα πριν, τυχαία η τοποθέτηση μετέπειτα. Τυχαία όλα, τυχαία και η αναφορά μου σήμερα.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα